Μαρέβα Γκραμπόβσκι: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 27α γενέθλια της κόρης της, Σοφίας Μητσοτάκη

Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόβσκι έκλεισε σήμερα τα 27 της 
Μαρέβα Γκραμπόβσκι: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 27α γενέθλια της κόρης της, Σοφίας Μητσοτάκη
1'

Η πρωτότοκη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφσκι έγινε σήμερα 27 ετών και η μητέρα της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσω Instagram.

Την ημέρα γενεθλίων της μεγάλης τους κόρης γιορτάζουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία, μάλιστα, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στέλνοντας μήνυμα αγάπης στο παιδί της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει αποκτήσει 3 παιδιά. Πρώτο τους παιδί είναι η 27χρονη, πλέον, Σοφία, δεύτερο είναι ο 26χρονος Κωνσταντίνος και η 20χρονη Δάφνη Μητσοτάκη.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έγραψε στην ανάρτησή της: «Χρόνια πολλά Φως της ζωής μου! Σ’αγαπω πολύ πολύ! Είμαι η πιο υπερήφανη μαμά!».

Η Σοφία Μητσοτάκη έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία στο πανεπιστήμιο John Hopkins και εργάζεται στον χώρο των τραπεζών. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λονδίνο όπου και εργάζεται.

Το τελευταίο διάστημα κατέχει υψηλόβαθμο πόστο στα κεντρικά γνωστής εταιρείας στο Λονδίνο, ως επικεφαλής υπεύθυνη για τις σχέσεις του ομίλου με τους μετόχους του και το επενδυτικό κοινό.

https://www.instagram.com/p/C76SQAyI_Hy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή