Νίκος Μωραΐτης κατά Χρήστου Σπίρτζη: «Εμένα εννοεί ξεπεσμένο στιχουργό, δεν με χαλάει»

Ο Νίκος Μωραΐτης δίνοντας την απάντησή του στις αναφορές του Χρήστου Σπίρτζη για τα αμειβόμενα τρολ που υποστηρίζουν τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι»

Νίκος Μωραΐτης, Χρήστος Σπίρτζης
1'

Στις σπόντες του Χρήστου Σπίρτζη για τα αμειβόμενα τρολ και τους ξεπεσμένους στιχουργός απάντησε ο Νίκος Μωραΐτης.

Ο στιχουργός με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εμένα εννοεί ''ξεπεσμένοι στιχουργοί, δεν θυμάμαι και καμιά επιτυχία''. Δεν με χαλάει. Εδώ δεν θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Μωραΐτης δίνοντας την απάντησή του στις αναφορές του Χρήστου Σπίρτζη για τα αμειβόμενα τρολ που υποστηρίζουν τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι ''περιγραφές''. Για να μπορέσω να κάνω αγωγή».

«Υπάρχουν τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ», είχε αναφέρει ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο OPEN, και μάλιστα είχε συμπληρώσει: «Είναι δέκα άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Δεν θυμάμαι και καμία επιτυχία ή κάποιοι άλλοι που είναι πίσω από ψευδώνυμα, ή άλλοι ελάχιστοι που είναι μέλη οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή