Η Έλενα Ακρίτα τα έβαλε με το ντύσιμο της Κατερίνας Παναγοπούλου - Παρενέβη η Μαρία Συρεγγέλα

Την ευκαιρία να κατηγορήσει τη γνωστή δημοσιογράφο του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου, με αφορμή το... ντύσιμό της, βρήκε η Έλενα Ακρίτα, η οποία κατά τα άλλα δεν την... ήξερε.

Η βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Ελενα Ακρίτα, αυτή τη φορά τα έβαλε με το... ντύσιμο της παρουσιάστριας του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου, στη δεξίωση για την 50ή επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή της στο facebook, τα ρούχα της δημοσιογράφου παρέπεμπαν σε «πετσετούλες», «τραπεζομάντηλα» και «έναν αρραβώνα που είχε αφήσει εποχή το 2012 στην Άνω Πεσκανδρίτσα». «Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά σίγουρα την ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα», έγραψε η βουλευτής.




Η Έλενα Ακρίτα μάλιστα επανήλθε λίγες ώρες αργότερα για να... στηρίξει την κριτική της, δίνοντας, φυσικά, πολιτικό περιεχόμενο ακόμα και στο ντύσιμο...


Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Συρεγγέλα η οποία σε ανάρτησή της αναφέρεται στην στοχοποίηση της δημοσιογράφου, λέγοντας ότι «Οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του «πολακισμού» που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ»