Γεύμα στο Παρίσι για Χάρη Δούκα και Γιώργο Παπανδρέου – Το «μενού» της συζήτησης

Στη γαλλική πρωτεύουσα γευμάτισαν ο δήμαρχος Αθηναίων και ο πρώην πρωθυπουργός, οι οποίοι βρίσκονται στην Πόλη του Φωτός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 
facebook

Γεύμα σε μια γνωστή brasserie του Παρισιού, που το όνομά της είναι στενά συνδεδεμένo με την Αθήνα, στη γωνία των οδών Courcelles και Lisbonne, είχαν ο δήμαρχoς Αθηναίων Χάρης Δούκας με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα της brasserie, που βρίσκεται στην περιοχή των Ηλυσίων Πεδίων, στη δεξιά όχθη του Σηκουάνα, σε συνδυασμό με το απολαυστικό φαγητό, δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για μια χαλαρή και φιλική συζήτηση.

Tο μενού περιελάβανε εκλεκτά κλασικά γαλλικά πιάτα. Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι, που ξεκινούν σήμερα, αλλά και οι εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, στις οποίες ο Χάρης Δούκας είναι ένας εκ των 7 - πλέον - υποψηφίων και βασικός διεκδικητής της ηγεσίας του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν επίσης απόψεις για την ευρύτερη πολιτική σκηνή.

Σημειώνεται πως και ο Χάρης Δούκας είναι καλεσμένος του Δημάρχου του Παρισιού για να παρακολουθήσει απόψε την τελετή έναρξης των Ολυμπαικών Αγώνων στην Πόλη του Φωτός, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα ως Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

«H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Πόλη του Φωτός ξεκίνησε! Καλεσμένος της Δημάρχου του Παρισιού @Anne_Hidalgo και μαζί με τον πρ. Πρωθυπουργό και Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, @GPapandreou συνομιλήσαμε με εθελοντές και εργαζόμενους στη διοργάνωση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος. Μοιράσαμε αναμνηστικά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και τους ευχήθηκαμε καλή επιτυχία. Οι Έλληνες αθλητές έχουν τις ευχές όλων μας! Από την Γαλλία, πάμε Ελλάδα!» έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Δούκας.

Σχετικές ειδήσεις