Και μη χειρότερα: Ο Κασσελάκης κάνει έρανο για να πάει γαμήλιο ταξίδι - Ζητά έως 2.500 δολάρια!

Είναι να απορεί κανείς με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

Φαίνεται πως τα αστακοκάραβα του Στέφανου Κασσελάκη δεν πηγαίνουν και πολύ καλά καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω ιστοσελίδας ζητά δωρεές για να πάει γαμήλιο ταξίδι.

Ο καραβοκύρης Stefanos μέσω της σελίδας honeyfund.comζητά από φίλους, συγγενείς και γιατί όχι και ψηφοφόρους να του δώσουν λεφτά να πάει με τον Τάιλερ γαμήλιο ταξίδι.

Ο παμπόνηρος Κασσελάκης φυσικά θα μπορούσε να ανοίξει και λίστα γάμου αλλά προφανώς από μπολ, ηλεκτρικές συσκευές και τα τοιάυτα είναι καλυμμένος, οπότε είπε να ζητήσει το κάτι παραπάνω.

Για την ιστορία, το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη δεν φτάνει για ένα αλλά για πολλά ταξίδια, ωστόσο γιατί να χαλάσει τα δικά του; Εδώ δεν μπορεί να πληρώσει τόσους εργαζόμενους, για να «φάει» από τα έτοιμα είναι;

Τέλος, να σημειωθεί πως όποιος ανοιχτοχέρης θέλει να στείλει τον Στέφανο και τον Τάιλερ διακοπές, μπορεί να δώσει έως και 2.500 δολάρια.

Από την άλλη πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν για το θέμα λέγοντας πως «πρόκειται για το Δώρο Γάμου και όχι για γαμήλιο ταξίδι».

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως «είθισται στην Αμερική όσοι επιθυμούν αντί δώρου να καταθέτουν χρήματα σε ψηφιακές πλατφόρμες, οι οποίες λειτουργούν και δημόσια. Μάλιστα, στο τέλος αναγράφεται δημόσια το συγκεντρωθέν ποσό για λόγους διαφάνειας».