Τι ισχύει με τις αποσκευές της Τζένης Μπαλατσινού στο αεροδρόμιο - Τι αναφέρει ο Γιώργος Σταμάτης

Η Τζένη Μπαλατσινού με μία μακροσκελή ανάρτηση έσπευσε να διαψεύσει όσα γράφτηκαν, τονίζοντας πως πρέπει να σταματήσουν να στοχοποιούνται χωρίς λόγο οι οικογένειες των πολιτικών

Τι ισχύει με τις αποσκευές της Τζένης Μπαλατσινού στο αεροδρόμιο - Τι αναφέρει ο Γιώργος Σταμάτης
2'

Ο βουλευτής Επικρατείας Γιώργος Σταμάτης, σε επικοινωνία με το Newsbomb.gr, διέψευσε το δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε φερόμενο επεισόδιο κατά τη διάρκεια πτήσης, χαρακτηρίζοντάς το ψευδές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπήρξε διαμάχη μεταξύ του ιδίου και του πληρώματος σχετικά με την αποθήκευση αποσκευών, ενώ εμπλέκονταν η Τζένη Μπαλατσινού και ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας.

Ο Γιώργος Σταμάτης τόνισε ότι το περιστατικό δεν συνέβη όπως περιγράφεται και πως το δημοσίευμα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αποσκοπώντας στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι και η Τζένη Μπαλατσινού με δημοσιεύματα που αφορούσε την ίδια κι έγραφε πως έγινε ένα περιστατικό σε μια πτήση από την Θεσσαλονίκη όπου η πρώην παρουσιάστρια είχε καλύτερη μεταχείριση από τον βουλευτή Γιώργο Σταμάτη, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι παντρεμένη με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού με μία μακροσκελή ανάρτηση έσπευσε να διαψεύσει όσα γράφτηκαν, τονίζοντας πως πρέπει να σταματήσουν να στοχοποιούνται χωρίς λόγο οι οικογένειες των πολιτικών.

«Η εβδομάδα μου ξεκίνησε με ένα «παραπολιτικό» στην ομότιτλη εφημερίδα, που με φορούσε ως «συζύγου του υπουργού». Το fake news περιέγραφε μια δήθεν προνομιακή μεταχείριση στο αεροπλάνο για την χειραποσκευή μου, που από τσάντα χειρός την οποία κρατούσα μαζί μου στη θέση μου, περιεγράφηκε σαν «πραμάτεια», η οποία μάλιστα κατέλαβε τον χώρο χειραποσκευών του βουλευτή κ. Σταμάτη. Το παραπολιτικό που στηλίτευε τον δήθεν νεποτισμό της «οικογένειας Κικίλια» έχει μηδενική σχέση με την πραγματικότητα, είναι αποκύημα φαντασίας ή προϊόν παραπληροφόρησης που κανείς δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει αν όχι μέσω εμού, έστω μέσω του βουλευτή κ. Σταμάτη.

Είναι πολύ λυπηρό ότι σε μια περίοδο που η ποιότητα της δημοκρατίας μας δοκιμάζεται από παραπληροφόρηση και fake news, μεγάλα ΜΜΕ φιλοξενούν αβασάνιστα τέτοιες ψευδείς «ειδήσεις». Προφανώς και η αποκατάσταση είναι επιβεβλημένη και άμεση, αλλά η μεγαλύτερη αποκατάσταση θα είναι στο εξής να μην στοχοποιούνται ψευδώς και άκριτα, ειδικά με μομφές σε ηθικό επίπεδο οικογένειες πολιτικών, απλά και μόνο επειδή είναι οικογένειες πολιτικών» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Capture.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή