Δημήτρης Παπανώτας: Όταν ο παρολίγον υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε για το ΠΑΣΟΚ

Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε τη διαφωνία του για τις κινήσεις Κασσελάκη

Ο Δημήτρης Παπανώτας που είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και για την υποψηφιότητα του ως πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε χθες στην κάλπη για να ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του τέθηκε από δημοσιογράφο γιατί ψήφισε απάντησε ότι το έκανε «γιατί είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού πολίτη να μετέχει στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ», και πρόσθεσε: «Ο στόχος είναι ένας: να δημιουργηθεί ένα προοδευτικό μέτωπο για εναλλακτική στη διακυβέρνηση της χώρας και να τελειώνουμε με τη νεοφιλελεύθερη πολιτική».

Εξηγώντας σε ποιον αποστέλλονται τα μηνύματα είπε «είναι μήνυμα στη ΝΔ ότι υπάρχει εναλλακτική και είναι μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει η φαγωμάρα εκεί μέσα, είχαμε πάλι τρελά στην Κεντρική Επιτροπή, να πάρουν το μήνυμα ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλίες στον προοδευτικό χώρο».

«Δεν πρέπει να υπάρχουν πια διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα δύο κόμματα. Τα δύο κόμματα έχουν μια επιλογή: να συγκυβερνήσουν» κατά τον Δημήτρη Παπανώτα.

Τέλος, για τις κινήσεις Κασσελάκη και την κατάθεση υποψηφιότητας, είπε: «Θέλει πιο ενωτικό τόνο και του τα έχω πει. Κακώς αποχώρησαν οι άνθρωποί του απο την Κεντρική Επιτροπή, καθώς έγινε και η κατάθεση δι' αντιπροσώπου γιατί θυμίζει λογική Lewis said».