Θεσσαλονίκη: Η τούρτα – έκπληξη στον Στέλιο Αγγελούδη για τον έναν χρόνο εκλογής

«Αυτό το ταξίδι μαζί το ξεκινήσαμε, μαζί πορευθήκαμε και μαζί θα το συνεχίσουμε», ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με αποδέκτες τους συνεργάτες του και κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Θεσσαλονίκη: Η τούρτα – έκπληξη στον Στέλιο Αγγελούδη για τον έναν χρόνο εκλογής
INTIME.
2'

Τούρτα – έκπληξη με τον Λευκό Πύργο δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, από τους συνεργάτες του, για τον έναν χρόνο από την εκλογική νίκη της «Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη». Συγκινημένος, ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τη δεύτερή του οικογένεια, την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και τη στήριξη, ενώ, ανακοίνωσε πως η λογοδοσία της δημοτικής αρχής θα γίνει τον Ιανουάριο.

«Να θυμάστε πάντοτε ένα πράγμα: Αυτό το ταξίδι μαζί το ξεκινήσαμε, μαζί πορευθήκαμε και μαζί θα το συνεχίσουμε! Από το προσκλητήριο αυτό δεν περισσεύει κανείς. Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν και κάθε μία από εσάς για τη ψυχή που καταθέσατε, για την πίστη σας στην πρότασή μας, την έμπνευση και το κουράγιο στις δύσκολες στιγμές. Ακόμη, είναι μία ευκαιρία η σημερινή μας συνάντηση να ζητήσω συγγνώμη από όποιους ενδεχομένως θεωρούν πως τους έχω αδικήσει. Βρίσκομαι εδώ, η πόρτα στο γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτή για να σας ακούσω», τόνισε ακόμη ο κ. Δήμαρχος.

Ο Στέλιος Αγγελούδης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του. «Μία πόλη σύγχρονη, καθαρή, ασφαλή, λειτουργική, φωτεινή, προσβάσιμη, συμπεριληπτική, που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης. Μία πόλη που διεκδικεί με συνέπεια την ολοκλήρωση μεγάλων έργων υποδομής που λίμναζαν επί δεκαετίες. Μία πόλη που ανακτά και πάλι με πράξεις –όχι λόγια– τους πνεύμονές της, τον δημόσιο χώρο, αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένο.

Μία πόλη που δεν συμβιβάζεται πλέον με τη δικτατορία της μουτζούρας. Μία πόλη που επενδύει με ένα συγκεκριμένο, ρεαλιστικό σχέδιο στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Μία πόλη που αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το οξύτατο πρόβλημα της σχολικής στέγης. Μία πόλη που έχει τις υποδομές για να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Η προσπάθεια για να αλλάξει ρότα η Θεσσαλονίκη, να κερδίσει το “αύριο”, προϋποθέτει να ανεβάσουμε ρυθμούς και όλοι μαζί, μία ομάδα, ενωμένοι, να τρέξουμε προς τα εμπρός. Σας ευχαριστώ και πάλι », προσέθεσε ο κ. Δήμαρχος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή