Χολή Μ. Ταμήλου για Κ. Σκρέκα

Ενα ακόμα επεισόδιο...

Έντονα δυσαρεστημένος από την υπουργοποίηση του Κώστα Σκρέκα, με τον οποίο εκλέγονται στην ίδια εκλογική περιφέρεια, είναι το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος.

Ο γνωστός βουλευτής, όπως και ο επίσης Τρικαλινός Ηλίας Βλαχογιάννης δεν κρύβουν την πικρία τους για τα κριτήρια με τα οποία επελέγη ο νέος Υπουργός Ανάπτυξης, κάτι που είναι πλέον περισσότερο από εμφανές.

Έτσι χθες, με αφορμή την ορκωμοσία του Αλέξανδρου Μωραϊτάκη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Ανδρέα Ψυχάρη στην Α' Αθηνών, γράφτηκε ένα ακόμα επεισόδιο.

Την ώρα που ο κ. Μωραϊτάκης κατευθύνονταν προς την αίθουσα της Ολομέλειας προκειμένου να ορκιστεί, συνάντησε τον Μ.Ταμήλο, ο οποίος τον υποδέχθηκε με αιχμές για την υπουργοποίηση Σκρέκα. «Τώρα που πήρε Υπουργείο ο Σκρέκας, πες μας ποιο θες και εσύ» ήταν το νόημα των όσων είπε ο βουλευτής Τρικάλων στο νεο βουλευτή, ο οποίος αν και αρχικά σάστισε, δεν έχασε το χιούμορ του και απάντησε με χιούμορ πως «γνωρίζει καλύτερα από φορολογικά».