«Τετ α τετ» Σαμαρά - Άδωνι στη Μαδρίτη
Συζήτηση εφ όλης της ύλης είχαν ο πρώην πρωθυπουργόςΑντώνης Σαμαράςμε τονΆδωνι Γεωργιάδη, στην Μαδρίτη, όπου βρίσκονται και οι δυο στο περιθώριο του ετήσιου συνεδρίου τουΕυρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
![«Τετ α τετ» Σαμαρά - Άδωνι στη Μαδρίτη](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2015/10/22/samaras.jpg?t=J0ILIzaflG9hReJdeBSceQ)
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ,τον Αντώνη Σαμαρά επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο του ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπου οι δυο άντρες συζήτησαν σε καλό κλίμα διάφορα θέματα. Oπως και για τις επικείμενες εκλογές για την προεδρία της Νέα Δημοκρατίας, που ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι υποψήφιος.
Ο Αντώνης Σαμαράς επίσης συνομίλησε για μία ώρα με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη με έμφαση στο μεταναστευτικό, αλλά και για κρίσιμα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας.