Η ατάκα της Μοιραράκη που «πάγωσε» τον Γιάννη Στουρνάρα – Χαμός στο Χίλτον!

Σε διπλανά τραπέζια με την Ντέλια Βελκουλέσκου έπινε τον καφέ της η Δέσποινα Μοιραράκη, στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Hilton, με την οποία, όπως είπε, αντάλλαξαν μια καλημέρα.
Η ατάκα της Μοιραράκη που «πάγωσε» τον Γιάννη Στουρνάρα – Χαμός στο Χίλτον!
1'

Την περασμένη Τετάρτη, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης καθώς πήγαιναν να συναντήσουν τους εκπροσώπους των θεσμών, στο γνωστό ξενοδοχείο της Αθηνάς, «έπεσαν πάνω» στη Δέσποινα Μοιραράκη.

Η ίδια, μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε ότι όταν είδε τους δύο υπουργούς πήγε προς το μέρος τους και τους είπε: «Τελειώστε επιτέλους σας παρακαλώ, γιατί έχει ναυαγήσει το εμπόριο και όταν ναυαγεί το εμπόριο ναυαγεί η χώρα».

Και μετά το τετ α τετ με τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών ήρθε και η συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Αυτή τη φορά, η κ. Μοιραράκη δεν έμεινε στις... παροτρύνσεις, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», όταν είδε τον Γιάννη Στουρνάρα, τον πλησίασε και του ζήτησε να αναλάβει εκείνος τη διαπραγμάτευση!

«Μου ζήτησε να αναλάβω τα οικονομικά της χώρας», αφηγήθηκε ο διοικητής της ΤτΕ, ο οποίος «πάγωσε», καθώς το... αίτημά της διατυπώθηκε μπροστά στους δυο υπουργούς, που έδειχναν αδιάφοροι.

«Μα δεν γίνεται να συμβεί αυτό», της απάντησε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη: «Όχι, να τα αναλάβεις εσύ, να τελειώνουν οι διαπραγματεύσεις», είπε.

«Δεν γίνεται, κυρία μου, είμαι ο κεντρικός τραπεζίτης. Έχω άλλη αποστολή, μην επιμένετε», ανταπάντησε ο κ. Στουρνάρας.

Αλλά η Δέσποινα Μοιραράκη δεν... άκουγε τίποτα: «Να τα αναλάβετε όλα εσείς για να τελειώνουμε», του ξανάπε και η συζήτηση έκλεισε εκεί.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή