Φτάνει πια!

Παρέμβαση- καταγγελία κατά της «μεταπολιτευτικής ελίτ», κάνει μέσω του newsbomb.gr ο γιατρός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη Περιφέρεια Αττικής και υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.

Φτάνει πια!

Όπως σημειώνει με δήλωσή του, ο κος Κικίλιας, δεν περιμένει, τίποτε από τους αποτυχημένους που μας πήραν στο λαιμό τους και τώρα θέλουν να μας ξανασώσουν!

Ολόκληρη η δήλωση:

«Ακούω και βλέπω δηλώσεις μεγαλοστελεχών της "μεταπολιτευτικής ελίτ" να επιχειρηματολογούν υπέρ της παράτασης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου, για να σταθεροποιηθεί η πολιτική και οικονομική κατάσταση της Χώρας.

Φτάνει Πια...

Οφείλω να τους αναγνωρίσω πως είναι ειλικρινείς!!

Στη Δημοκρατία αυτή κάποιοι διατηρούν βασιλικό δικαίωμα και εμείς έχουμε δουλική υποχρέωση να τους διατηρούμε βιδωμένους σε βουλευτικές καρέκλες και υπουργικούς θώκους.

Κι ας χρεοκόπησαν την πολιτική και την Ελλάδα...

Κι ας βουιζουν οι δημοσκοπήσεις και ο κόσμος πως υπάρχει αναντιστοιχία Βουλής και βούλησης των Ελλήνων

Κι ας μη μπορούν πλέον να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι και με αξιοπρέπεια...

Βλέπετε στην τηλεοπτική τους δημοκρατία (για να πάνε στις γειτονιές και τις περιφέρειες τους ούτε λόγος) ο Λαός είναι μόνο το μέσο για απολαμβάνουν τα προνόμια τους.

Βλέπετε θέλουν να σταθεροποιηθεί η πολιτική κατάσταση(να περάσει ο χρόνος,να ξεχάσει ο Έλληνας) και η οικονομική κατάσταση(να μη μείνει τίποτε όρθιο στην αγορά οπότε να μην τίθεται καν θέμα εκλογών). Σε απλά ελληνικά θέλουν να πάρουν παράταση ζωής.

Αφού μας "έσωσαν" διαδοχικά και για χρόνια οι εθνοπατέρες μας κάνοντας κοινωνική πολιτική με δανεικά τώρα ανακάλυψαν μια άλλη Δημοκρατια,οχι την αντιπροσωπευτική, αλλά αυτή των αγορών που εγκαθιδρύει δοτούς πρωθυπουργούς... επ'αοριστον με ότι αυτό συνεπάγεται...

Δεν τάσσομαι υπέρ αυτών που μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, ούτε όμως αυτών που σχεδιάζουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους, την βούληση του ελληνικού λαού.

Αντιλαμβάνομαι την αναγκαιότητα των αλλαγων,των μεταρρυθμίσεων, των δυσκολιών που θα ζήσουμε, προσβλέποντας στην προοπτική της ανάπτυξης.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν περιμένω, δεν περιμένουν πλέον τίποτε από τους αποτυχημένους που μας πήραν στο λαιμό τους και τώρα θέλουν να μας ξανασώσουν! φτάνει πια..»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή