Άκυρο Λυκούδη στο ΠΑΣΟΚ

Μετά τη συνεργασία που φαίνεται να έχει πετύχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με το κόμμα του Γιώργου Χατζημαρκάκη, επόμενος στόχος της Δημοκρατικής Παράταξης φαίνεται πως ήταν οι νεοσύστατοι «μεταρρυθμιστές» του Σπύρου Λυκούδη.

Άκυρο Λυκούδη στο ΠΑΣΟΚ

Η μειοψηφία της ΔΗΜΑΡ που αποχώρησε, κάνει τα πρώτα της βήματα ως αυτόνομο κόμμα και έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να προσελκύσει ενδιαφέροντα πρόσωπα που συμμετείχαν κατά την πρώτη περίοδο του κόμματος του Φώτη Κουβέλη.

Αυτή η ανθρωπογεωγραφία που εντάσσεται στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, φαίνεται πως έχει ανοίξει την όρεξη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βολιδοσκοπούν τον ανεξάρτητο βουλευτή για συνεργασία.

Ο Λυκούδης όμως κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, δηλώνοντας πάντως πως δεν πρόκειται να δώσει το παρών στο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με Σεβαστουπόλεως, κάτι που δεν πρέπει να αποκλείει μια μελλοντική συνεργασία με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή