Η ατζέντα Καραμανλή στο προσκήνιο

Φαίνεται τελικά πως η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή πριν περίπου ένα μήνα έχει μεγάλο παρασκήνιο.

Η ατζέντα Καραμανλή στο προσκήνιο

Εκτός από την επιστροφή των καραμανλικών στο προσκήνιο της καθημερινότητας της ΝΔ με αποκορύφωμα την τοποθέτηση του Π.Παυλόπουλου ως επικεφαλής της επιτροπής συνταγματικής αναθεώρησης, η ατζέντα της κυβέρνησης του πρώην Πρωθυπουργού επανέρχεται δριμύτερη.

Ο λόγος για την περιβόητη νομοθεσία για το βασικό μέτοχο που θίγει το καθεστώς των ΜΜΕ, η οποία κατά την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, αλλά δικαιώθηκε εν τέλει το 2008 στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Όπως έγινε γνωστό χθες μάλιστα, υπάρχει η πρόθεση, οι διατάξεις αυτές να ενσωματωθούν στην προσπάθεια που θα κάνει η ΝΔ για τη συνταγματική αναθεώρηση, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει και νέος κύκλος διαξιφισμών με πολλούς εκ των θιγόμενων επιχειρηματιών.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα στη Λεωφόρο Συγγρού μάλιστα, λένε χαμηλόφωνα πάντως, πως ίσως η διαφαινόμενη αυτή κόντρα, να είναι αυτό που ψάχνει η Νέα Δημοκρατία αυτή την περίοδο προκειμένου να αντιστρέψει την εικόνα της στη κοινωνία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή