«Άστεγος» … ο Έρογλου

Πρόβλημα στέγασης φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Ντερβίς Έρογλου, αφού ο χώρος, τον οποίο ο ίδιος ήθελε να χρησιμοποιεί ως πολιτικό γραφείο και είχε αρχίζει να διαρρυθμίζει, ανήκει στον "πρωθυπουργό" που του ζήτησε να το αδειάσει.

«Άστεγος» … ο Έρογλου

Σύμφωνα με την Χαβαντίς, μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία των Τ/κ ο κ. Έρογλου θέλησε να ανακαινίσει την κατοικία στην οποία έμενε παλιότερα ο ίδιος, ως "πρωθυπουργός", με την οικογένειά του και να την μετατρέψει σε πολιτικό γραφείο. Πρόκειται για το χώρο που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως ως "γραφείο συντονισμού για θέματα ΕΕ". Για το θέμα είχε μιλήσει μόνο ο Ντερβίς Έρογλου με τον αναπληρωτή "πρωθυπουργό", Σερντάρ Ντενκτάς, ο οποίος συναίνεσε λέγοντας ότι θα ενημερώσει την "κυβέρνηση".

Ωστόσο ο "πρωθυπουργός", Οζκάν Γιοργκαντζίογλου είχε διαφορετική γνώμη και με το αιτιολογικό ότι το σπίτι αυτό θα χρησιμοποιηθεί για άλλο λόγο, ζήτησε να εκκενωθεί.

Το συμβάν επιβεβαίωσε και στον Μπαϊράκ ο κ. Ντενκτάς λέγοντας πως ο κ. Έρογλου στεγάζεται προσωρινά εκεί και θα εξευρεθεί άλλος χώρος. "Δεν ξέρω για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθεί η κατοικία", συμπλήρωσε λέγοντας ότι και ο πατέρας του, Ραούφ Ντενκτάς όταν έχασε τις "προεδρικές εκλογές" είχε ζητήσει να χρησιμοποιήσει εκείνο το χώρο για γραφείο ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ δεν έδωσε τότε την άδεια.

Στη συνέχεια, είπε, όταν ο κ. Ταλάτ έχασε τις "εκλογές" από τον κ. Έρογλου και εκείνος θέλησε να το χρησιμοποιήσει αλλά ούτε ο Ντερβίς Έρογλου του το επέτρεψε. "Τώρα για το ίδιο κτίριο απορρίφθηκε και το αίτημα του κ. Ερογλου. Μέχρι να βρει καινούργιο γραφείο θα το χρησιμοποιεί προσωρινά".

Η Χαβαντίς σημειώνει ότι παρόμοια κρίση υπήρξε και όταν ο Ταλάτ έψαχνε πολιτικό γραφείο και τότε του είχε πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να βρει τον χώρο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή