Από 8-10/6 νέα στρατιωτικά γυμνάσια στη Ρωσία

Τριήμερες στρατιωτικές ασκήσεις για εντολές και προσωπικό στις Κεντρικές και Νότιες περιφέρειες που θα ελέγξουν την ετοιμότητα για ενέργειες κατά τη διάρκεια των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας.
Από 8-10/6 νέα στρατιωτικά γυμνάσια στη Ρωσία

Οι ασκήσεις από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθούν σε δύο φάσεις και θα συμμετέχουν οι δυνάμεις του υπουργείου και άλλοι φορείς στο πλαίσιο του Ενιαίου Συστήματος Πρόληψης Έκτακτης Ανάγκης, είπε στο TASS η Υπηρεσία Τύπου.

Το προσωπικό του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών από την Κριμαία, τη Σεβαστούπολη, καθώς και το Μπριάνσκ, το Κουρσκ, το Μπέλγκοροντ, το Βορονετς, τις περιοχές Ροστόφ και την επικράτεια Κρασνοντάρ θα λάβει μέρος στις ασκήσεις, είπε εκπρόσωπος του υπουργείου.

Οι ασκήσεις έχουν ως στόχο την εξάσκηση των ενεργειών για την εξάλειψη των συνεπειών των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, την οργάνωση πρωτοβάθμιας αντιμετώπισης καταστροφών για τον πληθυσμό και την εκκένωση σε ασφαλείς περιοχές, καθώς και τον έλεγχο του επείγοντος συστήματος προειδοποίησης για απειλές.

πηγη Η ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή