Μέτρα 5,7 δισ. ευρώ είχε υπογράψει η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Όπως αναφέρει η έκθεση για την 5η αξιολόγηση του ΔΝΤ, ήδη από το 2014 η συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου είχε υπογράψει «προκαταβολικά» πάνω από 5,7 δισεκατομμύρια σε μέτρα για το 2015 και το 2016.

Μέτρα 5,7 δισ. ευρώ είχε υπογράψει η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Τα μέτρα αυτά δεν είναι άλλα από τα όσα ζητούν τις τελευταίες ημέρες οι θεσμοί και επειδή η ελληνική κυβέρνηση αρνείται να τα δεχθεί είναι έτοιμοι να τινάξουν τη διαπραγμάτευση στον αέρα.

Στην σελίδα 47 της 5ης αξιολόγησης του ΔΝΤ η οποία έχει ημερομηνία τον Ιούνιο του 2014, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μνημονιακή κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είχε δεσμευθεί για λήψη ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΩΝ μέτρων ύψους 2 δισ ευρώ για το 2015 και 3,7 δισ ευρώ για το 2016 !!!

IMF 1

Ακαθόριστα μέτρα σημαίνει ότι πρώτα τα υπέγραψαν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος και μετά θα καθόριζαν με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών από ποιές πηγές θα γινόταν η «αφαίμαξη» του λαού.

Το ψέμα και η υποκρισία έχουν κοντά ποδάρια...

Το κακό είναι ότι με αυτές τις υπογραφές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η σημερινή κυβέρνηση βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο». Οι απαιτήσεις των θεσμών είναι σκληρές γιατί αυτές ήταν οι συμφωνίες που είχαν κάνει οι προηγούμενοι.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή