H τηλεοπτική αφωνία και οι... γραμμιτζήδες

Το θέμα είναι να κουρδιστεί η ορχήστρα... Η διαχείριση του κορονοϊού εκτός από το υγειονομικό μέρος απαιτεί και μια επικοινωνιακή εικόνα που να μην εξοργίζει τους ήδη κουρασμένους πολίτες
1'

Το κούρδισμα της ορχήστρας. Όλα είναι θέμα κεντρικής γραμμής. Αφωνία και μάλιστα τηλεοπτική είναι δύσκολο να πετύχει ο Κυριάκος. Το ομολόγησε και στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Παπαχελά. Αναζητά τρόπους να τους δίνει μια ενιαία γραμμή, για να λένε τουλάχιστον τα ίδια οι υπουργοί του. Διότι εδώ υπάρχει και πρόβλημα κουρδίσματος της ορχήστρας.

Μαθαίνω ότι γίνονται ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. «Γραμμιτζής» κεντρικός υπάρχει. Μαζεύει τους συνδέσμους επικοινωνίας των υπουργών και θα τους ενημερώνει στο τέλος της ημέρας για τα τεκταινόμενα.

Υπό την πίεση την οποία υφίσταται ο κόσμος δεν μπορεί να συνεχιστεί η πολυφωνία ορισμένων υπουργών. Και προσέξτε, δεν είναι μόνο ο Άδωνις όπως αρκετοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν. Είναι κι άλλοι που με τις καθημερινές τοποθετήσεις τους μπερδεύουν τους πολίτες. Είναι κι άλλοι που ο Μητσοτάκης τους έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία με τον προηγούμενο ανασχηματισμό...

Ας ελπίσουμε ότι το Μαξίμου θα κάνει αυτό που πρέπει για να μην λέει ο ένας το κοντό του και ο άλλος το μακρύ του και μετά να αναγκάζεται να τους διαψεύδει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ: Η «Μήδεια» επελαύνει – Δείτε live πού χιονίζει στη χώρα