Πασχα 2021: Ακροβολιστείτε στις ταράτσες

Αγαπητοί συμπολίτες μου ή αλλιώς my fellow Greeks, μην επιχειρήσετε την Μεγάλη Εβδομάδα τα γνωστά ελληνικά τερτίπια... Καλύτερα 12 στην ταράτσα, παρά ανάσταση στα διόδια με το αρνί στο καπό.

Πάσχα
IN TIME
1'

Το λέω τούτο διότι o γνωστός πολυμήχανος νεοέλληνας ψάχνει ήδη να βρει τρόπους να ξεγελάσει το κράτος και να μπορέσει να ταξιδέψει στην επαρχία.

Κάποιοι ξαφνικά θα θυμηθούν ότι στάζει η βρύση στο εξοχικό στα Βραχνέικα ή οτι πρέπει οπωσδήποτε να παω τον παππού από το Βόλο στο Κέντρο Υγείας της Μακρυνίτσας...

Όχι, δεν οδηγεί πουθενά όλο αυτό. Μείνετε σπίτι. Ακροβολιστείτε στην ταράτσα ή στην βεράντα. Δώδεκα άτομα σε εξωτερικό χώρο κι εννιά μέσα, δεν είναι και λίγα. Πάσχα είπαμε να κάνουμε, όχι εκδήλωση διαμαρτυρίας για το Ουκρανικό.

Θα μαζευτείτε παραπάνω απο δώδεκα; Έλεος κάπου δηλαδή...

Είπαμε, δεν τα έχει κάνει όλα καλά η κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στη λογική γαια πυρί μιχθήτω...

Μάγοι δεν υπάρχουν... Επιπέδωση με τόσο υψηλό αριθμό κρουσμάτων, επίσης δεν υπάρχει. Ακούστε τη φωνή της λογικής και μείνετε ασφαλείς.

Δεν αξίζει για μια σούβλα να ψηθείς σε κάποιο νοσοκομείο... Το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη ανάγκη ή επιθυμία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κωδικός «ελεύθερο καλοκαίρι»: «Πίσω» από το διάγγελμα Μητσοτάκη - Τα εμβόλια και οι μετακινήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή