Ο Νόμος του Μέρφι: Όταν είναι κάτι να πάει στραβά, πάνε όλα στραβά

Δεν μας φτάνουν τα προβλήματα μας με την πανδημία και την λειτουργία της αγοράς έχουμε και τον κακό μας τον καιρό που από τον καύσωνα θα πάμε σε καταιγίδες. 

Ο Νόμος του Μέρφι: Όταν είναι κάτι να πάει στραβά, πάνε όλα στραβά
1'

Ο Νόμος του Μέρφυ είναι ένα γνωμικό ή επίγραμμα που συνήθως αναφέρεται ως: «Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά θα πάει στραβά». Αν και δεν είμαι μεμψίμοιρος δεν μπορώ να μην διαπιστώσω ότι σε αυτή τη χώρα για κάθε λύση, βγαίνει κι ένα ακόμη πρόβλημα.

Η χώρα ταλαιπωρείται εδώ και δυο χρόνια με τον κορονοϊό και τις καραντίνες και πάνω που είπαμε ότι έρχεται το καλοκαίρι να πάρουμε μια ανάσα, σκάει η μετάλλαξη Δ και φέρνει τα πάνω - κάτω. Άντε ξανά καραντίνες, άντε ξανά νέα μέτρα στην εστίαση. Ένα φαύλος κύκλος προβλημάτων που δεν φαίνεται να έχει ούτε λύση, ούτε τέλος.

Μέσα σε όλα αυτά διαβάζω και τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων ότι από τους καύσωνες θα πάμε σε ισχυρές βροχοπτώσεις. Από αύριο Σάββατο και κυρίως από Κυριακή θα γίνει αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές ενώ ταυτόχρονα θα ξεσπάσουν και καταιγίδες.

Ο «ΩΜΕΓΑ εμποδιστής» όπως διαβάζω θα ωθήσει την οργανωμένη ψυχρή λίμνη που δίνει τις φονικές καταιγίδες στην κεντρική Ευρώπη, προς τη χώρα μας. Πρόκειται για το φαινόμενο της «ψυχρής λίμνης», το οποίο προκάλεσε τις φονικές πλημμύρες στη Γερμανία και το Βέλγιο, και κατευθύνεται προς τη χώρα μας.

Τι άλλο να πω; Ήταν στραβό το κλίμα και το έφαγε κι ο γάιδαρος...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: «Τη βρήκαμε να κλαίει» - Η κατάθεση του αστυνομικού που είδε πρώτος την 19χρονη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή