Τα άλογα στον στάβλο – Φέρτε καμήλες!

Άλογα και παράλογα… Εγώ πάντως μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο με το ζήτημα της πανεπιστημιακής αστυνομίας  

Τα άλογα στον στάβλο – Φέρτε καμήλες!
1'

Με το ζήτημα των έφιππων αστυνομικών, ακούγοντας τον πρωθυπουργό κατάλαβα ότι αντιμετώπισε το θέμα ολίγον χιουμοριστικά. Κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπάρξει έφιππη αστυνομία, λίγες ώρες μετά το «άδειασμα» του Παύλου Μαρινάκη στον Νότη Μηταράκη.

«Με την ζέστη αυτή αντί για έφιππη αστυνομία σκέφτηκα να ζητήσω καμήλες από τους φίλους μου στη Σαουδική Αραβία» είπε χαρακτηριστικά χαμογελώντας.

«Είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα, άλλα δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή έφιππη αστυνομία» πρόσθεσε και είπε ότι το θέμα είναι για να το συζητάμε στις παραλίες το καλοκαίρι. Ωραία μέχρι εδώ. Για το άλλο θέμα με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, δεν κατάλαβα τίποτα. Συγχωρήστε με. Θα υπάρχει; Δεν θα υπάρχει; Συμπέρασμα δεν έβγαλα.

Για να σας πω την αλήθεια μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. Θα περιπολούν περιφερειακά έξω από τα Πανεπιστήμια; Και όταν γίνονται επεισόδια θα φωνάζουν τα ΜΑΤ; Δεν τα έχω καθαρά στο μυαλό μου όλα τα παραπάνω. Μπορεί να είμαι και ά-λογος, να μην έχω λογική δηλαδή…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή