Στέφανος Κασσελάκης: Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερις

Απανωτά λάθη και ψεύδη για τον εισαγόμενο υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
2'

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε στην εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ξετυλίγεται το περιτύλιγμα του εφοπλιστή χωρίς καράβια και σε λίγο ο βασιλιάς θα είναι γυμνός. Ο Στέφανος Κασσελάκης υποπίπτει καθημερινά σε απανωτά λάθη και ψεύδη για ζητήματα που αφορούν την προσωπική του ζωή και ο ίδιος αδυνατεί να δώσει επαρκείς απαντήσεις. Πολύ εύστοχα ο λαός μας λέει: "Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερις".

Μάθαμε από τις εφημερίδες ότι ο Στέφανος απελύθη ως «περιττός» (redundant) τον Οκτώβριο 2014 από την Goldman Sachs και απελύθη τον Μάρτιο του 2023 από την Tiptree Marine. Απάντηση καμία από τον ίδιο. Συνεχίζει τα δακρύβρεχτα ότι δέχεται λάσπη κλπ. Μάθαμε από τους ίδιους τους συντρόφους του τους Συριζαίους ότι στο Συνέδριο από τις 30 υπογραφές που μάζεψε για την υποψηφιότητά του, οι δύο ήταν πλαστές και αναγκάστηκε να τις αλλάξει χωρίς να του κάνουν τίποτα από το κόμμα. Καμία επίπληξη!

Τα κατήγγειλε αυτά ο Τάκης Κατσαρός (στέλεχος του κόμματος, πρώην στενός συνεργάτης του Νίκου Φίλη, ο οποίος ανήκει στους πιο σκληρούς εκφραστές της "Ομπρέλας", της πιο "αριστερής" τάσης του κόμματος). Σε ανάρτησή του ο κ. Κατσαρός κατήγγειλε πως επρόκειτο για πλαστογραφία στηλιτεύοντας παράλληλα το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε. «Δείχνεις τι τρύπιος παράς είσαι. Αλλά, δεν φταις μόνο εσύ, αλλά κι αυτοί που ανέχτηκαν την απάτη σου και εφηύραν τρόπο να αντικαταστήσουν με "αυθεντικά" τα πλαστά νομίσματα στη "δεσμίδα" σου.

Κι αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο» έγραψε για να προσθέσει τα εξής: «Όταν στα 35 σου ξεκινάς πολιτική/κομματική σταδιοδρομία (και μάλιστα για αρχηγός κόμματος!) με πλαστογραφία και δεν τιμωρείσαι παραδειγματικά, δείχνεις τι τρύπιος παράς είσαι. Αλλά, δεν φταις μόνο εσύ, αλλά κι αυτοί που ανέχτηκαν την απάτη σου και εφηύραν τρόπο να αντικαταστήσουν με "αυθεντικά" τα πλαστά νομίσματα στη "δεσμίδα" σου"».

Και γι΄αυτό μούγκα ο Κασσελάκης. Ουδεμία απάντηση ο Στέφανος. Όπως έκαμε και με την ιστορία της φύλαξής του από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ που δήθεν δεν τους ήθελε… Φούσκα μεγατόνων το λαϊκό παιδί της Εκάλης. Τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί. Η Ελλάδα είναι μικρό χωριό, δεν είναι Αμερική να κρύβεσαι πίσω από το πλήθος…

Κρατήστε την αναπνοή σας, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τον «αριστερό Μεσσία».