Τσίπρα λένε και… κλαίνε

Κι αφού η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τα όρια του πολιτικού τσίρκου, άρχισαν όλοι να ψάχνουν τον Τσίπρα
EUROKINISSI
1'

Αφού ο σύντροφος Στέφανος τα έκανε μούσκεμα, τώρα ψάχνει προφανώς στήριξη από τον πρώην πρόεδρο. Βέβαια εδώ και καιρό τον Αλέξη τον ψάχνουν άπαντες, όλες οι τάσεις που λέμε και τα στρατόπεδα, για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά… Να βγει να πει κάτι λένε οι μισοί, να σταματήσει τις διαγραφές λένε οι άλλοι μισοί, να διασφαλίσει την ενότητα λένε όλοι μαζί. Ο Αλέξης άφαντος… Ο ίδιος έχει ρίξει «άκυρο» σε όλους και δεν σηκώνει ούτε καν τα τηλέφωνα. Τους έχει όλους στο… διαβάστηκε μέχρι να σφαχτούν μεταξύ τους και να πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, αυτό ήθελε ο Αλέξης από την αρχή, όταν πήρε το καπελάκι του και έφυγε. Να τους αφήσει να καούν μόνοι τους. Δεν το είπε ευθέως, αλλά ήταν σαν να τους έλεγε: «πάρτε το κόμμα και κόψτε το λαιμό σας».

Τώρα για ποιο λόγο του ζητούν να παρέμβει πυροσβεστικά; Αφού όσο ήταν στο τιμόνι δεν τον άκουγαν… Είναι δυνατόν να γυρίσει τώρα; Τι ακριβώς να κάνει; Τον διαιτητή; Τώρα σύντροφοι πάρτε «το κασελάκι σας και περιπάτει…». Ο Τσίπρας έχει πάρει ποπ κορν και απολαμβάνει το θρίλερ… «Τσίπρα θα λένε και θα κλαίνε», και οι απ’ εδώ και οι απ’ εκεί…