Κασσελάκης: Ο… καβαλάρης των FM

Μπορεί ως αρχηγός κόμματος να έχει στεφθεί με πλήρη αποτυχία, αλλά ως εκπομπάρχης θα σκίσει
1'

Εγώ το πιστεύω απόλυτα. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα σαρώσει τα FM. Θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Στάθη Ψάλτη στην ταινία «ο Καβαλάρης των FM».

Ραδιοπειρατής σαν τον Μάριο το Blackman. Ειδικά αν αρχίσει να βάζει και τραγουδάκια με κλαρίνα και τσιφτετέλια η επιτυχία είναι σίγουρη. Τέτοια μουσική θέλουμε. Να πηγαίνει πολυβόλο το κλαρίνο. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα τον πάρουν στο ψιλό οι ακροατές και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. Αυτό δεν το πιστεύω με τίποτα.

Άλλωστε ο Στέφανος είναι σοβαρός άνθρωπος με μεστό και βαρύ λόγο.
Θα ήταν καλό βέβαια να μην περιοριστεί στην live επικοινωνία με τους ακροατές μόνο για πολιτικά ζητήματα. Να δέχεται και… παραγγελιές.

Να μπορείς να βγεις στον αέρα και να πεις «ο Νίκος αφιερώνει στην Βαγγέλη την αγάπη του το τραγουδάκι του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, παντρεμένοι κι οι δυο…».

Αυτά θέλουμε από εσένα πρόεδρε. Να γίνεται κέφι ρε παιδί μου. Και διαγωνισμούς. Πολλούς διαγωνισμούς με μπλουζάκια και ποτήρια με την φωτογραφία του Τάιλερ πρόεδρε. Θα το απογειώσεις το κόμμα με αυτό τον τρόπο. Αν βάλεις κι ένα πεντάλεπτο μαγειρικής με συνταγές του Παύλου Πολάκη θα σπάσεις όλες τις μετρήσεις ακροαματικότητας.

Πρόεδρε, άσε τις κακές γλώσσες να λένε. Σε ζηλεύουνε οι οχτροί σου επειδή είσαι ταλαντούχος.