O «φτερωτός θεός» Στέφανος έτοιμος να…. πετάξει

Λογικά τώρα που ο Κασσελάκης ξεφορτώθηκε όλα τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να… πετάξει.

O «φτερωτός θεός» Στέφανος έτοιμος να…. πετάξει
EUROKINISSI
2'

Το είπε και ο Ευάγγελος, ο γνήσιος εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς (με συγχωρείτε της Αριστεράς ήθελα να γράψω) ο Αντώναρος. Όπως είπε ο Αριστερός Ευάγγελος: «Ο Κασσελάκης απελευθερώθηκε από τα βαρίδια». Άρα θα ανοίξει τα φτερά του και σαν αετός θα σηκωθεί ψηλά στην κορυφή. Δεν θα μπορεί πλέον να ισχυριστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίζεται δημοσκοπικά διότι οι «ομπρελιστές» και οι «6 συν 6» τον υπονομεύουν και του πριονίζουν την καρέκλα. Δεν θα έχει καμία δικαιολογία γιατί από το 17% το κόμμα του κοντεύει να πέσει σε μονοψήφιο νούμερο.

Θα πρέπει να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει αυτό για το οποίο ήρθε στην Ελλάδα: Να νικήσει τον Κυρ. Μητσοτάκη όπως ο ίδιος έλεγε – φουριόζος όντας – τον πρώτο καιρό στο tik tok. Kαι εδώ τίθεται το καυτό ερώτημα: Από πού θα τον κερδίσει το Μητσοτάκη; Από το εξοχικό του στις Σπέτσες που φεύγει κάθε Σαββατοκύριακο; Ή από τις πορείες στο Σύνταγμα που πηγαίνει για να τραβάει selfies; Διότι βουλευτής δεν είναι και δεν θέλει να γίνει ούτε δια της πλαγίας οδού με παραιτήσεις δικών του από το Επικρατείας. Ο Κασσελάκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός από τα πρωινάδικα που τον αβαντάρουν και τον λιβανίζουν καθημερινά. Να πηγαίνει με τον Τάιλερ στο γυμναστήριο και να τον βγάζουν live τα κανάλια ή να κάνει τίποτα αστεία βιντεάκια στη Μακρόνησο. Δεν θέλει Πολιτικές Γραμματείες, Κεντρικές Επιτροπές και όργανα. Τον κουράζουν αυτά, τα βαριέται. Ούτε πολλά κείμενα.

Θέλει άλλα πράγματα. Φρου φρου κι αρώματα, βέρες, σάλτσες πουμαρό, να φορέσει το μπερέ των μαυροσκούφηδων για να βγάλει καμιά φωτογραφία και μετά να φύγει. Ζει το όνειρό του ο άνθρωπος. Μην του το χαλάσουμε… Κρίμα είναι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή