Μετά τον Σνικ, ο Κοτζιάς… καλά θα πάει κι αυτό

Οι συναντήσεις του «νεοπροέδρου» του ΣΥΡΙΖΑ αν μη τι άλλο προσφέρουν γέλιο. Από όπου και να το πιάσεις είναι μια παρωδία: Από τον τράπερ Σνικ που τον πέρασε για επαίτη μέχρι τον αρχιτέκτονα της συμφωνίας των Πρεσπών.
1'

Από το τραγουδιστικό κεφάλαιο της τραπ, σε ένα μεγάλο πολιτικό γίγαντα πάει ο Κασσελάκης. Αφού τον είδαμε – πάλι στα πρωινάδικα – να συναντά τυχαία τον Σνικ και απολαύσαμε τον διάλογο «ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε;», μάθαμε ότι ο Κασσελάκης είναι έτοιμος να μαζέψει ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ το Νίκο Κοτζιά, «χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω ονόματα…».

Μιλάμε για τεράστια επιτυχία. Ο ορισμός του πατριωτισμού! Με Κοτζιά σωθήκαμε αδέρφια. Ειδικά αν τον πάρει για σύμβουλο επί των ελληνοτουρκικών, τον κατατροπώσαμε τον Ερντογάν. Θα τρέχει και δεν θα φτάνει με Κοτζιά ο σουλτάνος.

Όλα τα εθνικά θέματα θα μπούνε σε μια σειρά. Όσο για τον τράπερ Σνικ (αυτός που τρώει ξύλο κάθε δεύτερη βδομάδα σε κάτι συναυλίες) δεν μου κάνει καμιά εντύπωση.

Εδώ ο Τσίπρας είχε χρησιμοποιήσει τον Μιθριδάτη και τον Υποχθόνιο, άλλα τεράστια πολιτικά κεφάλαια… Κακώς δεν έκανε μια πρόταση στο Σνικ να γράψει τον ύμνο του ΣΥΡΙΖΑ. Μια ρίμα του τύπου: «Τα λεμόνια κάνω λεμονάδα, τους αφρούς κάνω σαπουνάδα».