Ιερά Σύνοδος: Η μεγάλη κωλοτούμπα

Ούτε λαοσυνάξεις, ούτε δημοψήφισμα, ούτε τίποτα. Μια επιστολή κι ένα κήρυγμα και το θέμα με τα ομόφυλα το κατάπιε και η Ιερά Σύνοδος
2'

Μ’ αρέσει που κάποιοι είχαν χτίσει το αφήγημα περί πολέμου Εκκλησίας με την κυβέρνηση και το Κράτος. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τα όσα συμβαίνουν σε αυτή την χώρα και σε πολιτικό και σε εκκλησιαστικό επίπεδο. Δεν υπάρχει ουδείς να ηγηθεί του λαού και να υπερασπιστεί την λαϊκή κυριαρχία.

Η Ιερά Σύνοδος μετά από 5 ώρες, ΔΕΝ αποφάσισε τίποτα. Θα στείλουν λέει ένα χαρτί στους 300 της Βουλής και θα διαβάσουν ένα κείμενο την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου από άμβωνος. Μιλάμε για μεγάλη αντίσταση. Θα σπάσουν τα τσιμέντα.

Είναι όλοι κατώτεροι των περιστάσεων και με τρόπο απύθμενα υποκριτικό στήνουν ψεύτικες διαφωνίες για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού. Η στήλη εγκαίρως σας είχε ενημερώσει ότι ακόμα και οι εσωκομματικές αντιδράσεις στη ΝΔ είναι fake αφού οι περισσότεροι στο τέλος θα επιδοθούν σε θεματικές κωλοτούμπες υπέρ του νομοσχεδίου.

Το ίδιο θα κάνει και η Ελλαδική Εκκλησία. Θα γράψει μια επιστολή copy paste σε όλους τους βουλευτές και θα διαβάσει ένα κειμενάκι στις Εκκλησίες στις 4 Φεβρουαρίου, ίσα να βγάλει την… υποχρέωση.

Το καλύτερο που άκουσα από το ρεπορτάζ εντός της Συνόδου είναι ότι ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος δεν θέλει να χαλάσει τους διαύλους επικοινωνίας με τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς!

Πλάκα μου κάνετε; Αξίζει να χαλάσεις τις δημόσιες σχέσεις για να σώσεις την ελληνική οικογένεια; Ούτε να το σκέφτεστε πάτερ μου. Να χαλάσετε τις σχέσεις σας με τον Στέφανο Κασσελάκη ή με το Νικόλα τον Ανδρουλάκη επειδή διαφωνεί το 90% του λαού; Σε καμία περίπτωση.

Αφήστε δε που μόλις περάσει το νομοσχέδιο μπορείτε να τους κάνετε και το τραπέζι σ’ ένα κτήμα κάπου στη Ζάλτσα Βοιωτίας για παράδειγμα και να γιορτάσετε όλοι μαζί τα δίκαια αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Να είστε καλά να μας δουλεύετε!!!