O Στέφανος θέλει να κάνει ανασχηματισμό

Απηύδησε μαθαίνω ο νέος πρόεδρος από τη βασική ομάδα των στελεχών που τον περιστοιχίζουν…

O Στέφανος θέλει να κάνει ανασχηματισμό
1'

Κατάλαβε ο πρόεδρος Κασσελάκης ότι ο στενός πυρήνας των «προεδρικών» που βγαίνουν μπροστά, μόνο προβλήματα του δημιουργούν με τις γκάφες εις τις οποίες τoν παρασέρνουν. Ψάχνει λέει νέα άφθαρτα πρόσωπα να τον πλαισιώσουν και να βγαίνουν μπροστά στα ΜΜΕ.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι το πρόβλημα είναι ο ίδιος… Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα μπορούσε να σταθεί δίπλα στις επικοινωνιακές lifestyle φιέστες του Κασσελάκη. Εκτός κι αν βρει κάνα παίκτη από τηλεπαιχνίδι… Θέλει λέει να κάνει ανασχηματισμό της ηγετικής του ομάδας, διότι οι γκρίνιες και τα προβλήματα με συγκεκριμένα πρόσωπα πολλαπλασιάζονται, δημιουργώντας δυσκολίες στη λειτουργία του κόμματος. Βασικά, όλοι του φωνάζουν για τον Πολάκη, ενώ ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τον κουνήσει στον αιώνα τον άπαντα!

Πάντως για το επίπεδο του προέδρου υπάρχει ταιριαστή λύση. Δεν χρειάζεται να ψάχνει επικοινωνιολόγο από τις ΗΠΑ. Να κάνει εκπρόσωπο του κόμματος την Θεοδώρα Τζάκρη! Θα είναι αχτύπητο δίδυμο μαζί. Θα γράψουν ιστορία στην τηλεόραση…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή