BOMBER

Στέφανος Κασσελάκης: Ο influencer πολιτικός αρχηγός θυμήθηκε το Μάτι 24 ώρες μετά την απόφαση - χάδι

Στέφανος Κασσελάκης: Ο influencer πολιτικός αρχηγός θυμήθηκε το Μάτι 24 ώρες μετά την απόφαση - χάδι

Για το θέμα της ημέρας, τη δίκη στο Μάτι; Τίποτα απολύτως! Σωστά διαβάσατε. Ο influencer - αρχηγός, έχασε τη λαλιά του την ημέρα της απόφασης

Σε γενικές γραμμές, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι λαλίστατος. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις τηλεοπτικές κάμερες και ειδικά στις εκπομπές lifestyle, που έχουν αποδειχθεί ως τώρα οι καλύτεροι του σύμμαχοι. Άλλωστε, τον «τροφοδότησαν» και με στελεχιακό δυναμικό.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η αδυναμία του στα κοινωνικά δίκτυα. Βιντέακια με τον ίδιο, με τη σκυλίτσα του, από το σπίτι του, την παραλία, το βουνό και από όπου άλλου βάζει ο ανθρώπινος νους. Φυσικά, μέσα από τα social media, σχολιάζει και όλη την επικαιρότητα.

Λες και είναι influencer και όχι πολιτικός αρχηγός. Και μάλιστα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν τολμούν οι τομεάρχες του κόμματος να βγάλουν μια ανακοίνωση, εκεί ο πρόεδρός τους, σχολιάκι, να τους «καπελώσει».

Χθες ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα. Συναισθηματικά φορτισμένη, γιατί ολοκληρώθηκε η δίκη για την τραγωδία στο Μάτι, που άφησε πίσω της 104 νεκρούς. Τι έκανε, λοιπόν, χθες ο λαλίστατος -κατά τα άλλα- πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στα όσα είπε στο Υπουργικό Συμβούλιο. Σχολίασε την παρουσία κάτι αστείων που είχαν ντυθεί με χλαμύδες και ανέβηκαν στην Ακρόπολη, ψέγοντας το υπουργείο Πολιτισμού.

Για το θέμα της ημέρας, τη δίκη στο Μάτι; Τίποτα απολύτως! Σωστά διαβάσατε. Ο influencer - αρχηγός, έχασε τη λαλιά του! Ούτε μια λέξη! Ούτε μια κουβέντα προς τους συγγενείς των θυμάτων. Τίποτα απολύτως!

Έπρεπε να περάσουν 24 ώρες, όμως, για να δει ότι η στάση του δεν πέρασε στα «ψιλά» και να πει ότι δεν ήταν Δικαιοσύνη η απόφαση για το Μάτι.

Μπορεί αν τον ρωτήσει κάποιος, να απαντήσει ότι έλειπε από την Ελλάδα, άρα δεν γνωρίζει τι συνέβη. Το έχει κάνει και με πιο ανώδυνα θέματα, όμως τώρα αυτό δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, ούτε και με εκ των υστέρων τοποθέτηση, «άδειασμα» ακόμη και για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.