BOMBER

Ο αυτοδημιούργητος θα μας τρελάνει

Ο αυτοδημιούργητος θα μας τρελάνει

Βγαίνει όλη μέρα στα κανάλια και μετά καταγγέλλει τα media για διαπλοκή

Η περίπτωσή του είναι από τα… άγραφα. Έχει πάρει σβάρνα όλα τα κανάλια και τις ψυχαγωγικές εκπομπές λες και είναι πανελίστας και ταυτόχρονα καταγγέλλει τα μέσα ενημέρωσης ως διαπλεκόμενα με τη ΝΔ!

Όπου δει κάμερα στέκεται και λέει το δράμα του για το πώς είπε στην μαμά του την σεξουαλική του ταυτότητα, το κλάμα που έριξε, πουλάει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το γάμο που θα κάνει στα Χανιά και μετά τον πειράζουν τα κανάλια, τα βοθροκάναλα που έλεγε και ο συμπατριώτης του.

Δώσ’του κάμερα και πάρ’ του την ψυχή. Είναι ικανός να μιλάει και στα θυροτηλέφωνα των πολυκατοικιών που έχουν κάμερα. Μόνο εκεί δεν έχει μιλήσει ο Στέφανος της καρδιάς μας.

Τι άλλο να κάνουν τα κανάλια; Να του δώσουν πρωινή εκπομπή για να ηρεμήσει; Πόσο άλλο να τον πουσάρουν; Τη woke κουλτούρα που υπηρετεί την έχουν κάνει «ευαγγέλιο». Το σπίτι του το διαφήμισαν, τις βέρες του επίσης, το προσκλητήριο του γάμου του το έκαναν είδηση, τα αστακοκάραβά του πρώτο θέμα έγιναν. Και ακόμα δεν μας έχει πει πώς θα νικήσει το Μητσοτάκη που τον είχε για περίπατο…
Ακόμα δεν έχει αρθρώσει ένα σοβαρό επιχείρημα για τη δική του φαντασιακή διακυβέρνηση.

Όχι άλλο drama ρε Στέφανε. Μην μας μιλάς άλλο για τη ζωή σου. Για τις δικές μας ζωές έχεις κάτι να πεις;