Eurovision: Διαγωνισμός ξεφτιλίσματος από άδειους τενεκέδες

Eurovision: Αυτό ειδεχθές τηλεθέαμα που παρακολουθούμε μόνο διαγωνισμός τραγουδιού δεν είναι

Eurovision: Διαγωνισμός ξεφτιλίσματος από άδειους τενεκέδες
AP photo
2'

Κάθε άλλο παρά μουσική δεν είναι. Ο διαγωνισμός έχει πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό που βλέπουμε είναι το απόλυτο κιτς τραγουδιών που ουδεμία σχέση έχουν με την μουσική και που τα... εκτελούν ημίγυμνοι κλόουν ή τέρατα που κραυγάζουν χοροπηδώντας άναρθρες κραυγές!

Άντρες που διαφημίζουν τα οπίσθιά τους, διάφορα υποκείμενα που αυτοπροσδιορίζονται ως άφυλα, τα they/them, οι κατ’ επιλογήν παχύσαρκοι, οι γυμνοί και οι σατανιστές...

Σατανιστές, ξεβράκωτοι, ατάλαντοι με μοναδικό προσόν… τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, νέους και νέες που στο βωμό του lifestyle και των όσων επιβάλλουν οι νέοι καιροί και τα νέα ήθη, θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους και εξευτελίζονται.

Και μαζί τους ξεφτιλίζεται μια ολόκληρη Ευρώπη.

Μια Ευρώπη που μοιάζει να είναι τελειωμένη ήπειρος που προωθεί σκοτεινές ατζέντες και δεν πρεσβεύει καμία ηθική αξία. Ουδεμία γνώση περί γεωπολιτικής, μόνο άμουσα φρικιά που χοροπηδάνε στο κλουβί με τις τρελές.

Από τους 37 συμμετέχοντες που ανέβηκαν στη σκηνή του Μάλμε της φετινής Eurovision 2024, οι οκτώ είναι περήφανα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Τυχαίο;

Ρε τι ξεφτίλα είναι αυτή;

Ο Δυτικός κόσμος στα... καλύτερα του.

Αυτά είναι τα πρότυπα που περνάνε στην κοινωνία και στα νέα παιδιά;

Ντροπή. Πόσο πιο κάτω θα ρίξουν το επίπεδο;

Προβάλουν πρότυπα ανώμαλων και διεστραμμένων ως φυσιολογικά.

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν συμμετέχει η Ρωσία του κακού Πούτιν που απεχθάνεται αυτά τα εκτρώματα;

Κάκος ο Πούτιν, κακός ο Ορμπάν και κακοί όλοι όσοι δεν αποδέχονται την διαστροφή της Δύσης, την ελευθεριότητα της woke κουλτούρας και όλες αυτές τις συμμορίες των σκουπιδιών, τους άδειους τενεκέδες της διαφορετικότητας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα