Ποιοι δεν θέλουν να ολοκληρωθεί το μετρό Θεσσαλονίκης – Οι περίεργες πρακτικές

Ορισμένοι  αναζητούν αφορμές για να μην επιτευχθεί η πολυπόθητη ολοκλήρωση του έργου.

Ποιοι δεν θέλουν να ολοκληρωθεί το μετρό Θεσσαλονίκης – Οι περίεργες πρακτικές
1'

Η Κυβέρνηση, η διοίκηση της Ελληνικό ΜΕΤΡΟ και η νέα διοίκηση της ΑΚΤΩΡ κάνουν τα πάντα ώστε το έργο επιτέλους να ολοκληρωθεί, ενώ είναι πλέον βέβαιο ότι οι εργασίες πάσης φύσεως θα έχουν τελειώσει το αργότερο μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

Ορισμένοι όμως, από τους επιβλέποντες το έργο στη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με μια μικρή μερίδα φιλικών σε αυτούς (γιατί άραγε;) τοπικών υπεργολάβων, αρχαιολογικών, κυρίως εργασιών (αλλά όχι μόνο), αναζητούν αφορμές για να μην επιτευχθεί η πολυπόθητη ολοκλήρωση του έργου.

Σκοπός τους, να συνεχιστεί όσο το δυνατόν για περισσότερο το «άρμεγμα της αγελάδος» και το… πάρτυ, που επί χρόνια έχει στηθεί γύρω από τις αρχαιολογικές ανασκαφές που εκτελούνται στον σταθμό της Βενιζέλου.

Η νέα διοίκηση της ΑΚΤΩΡ όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να επιτρέψει τέτοια παιχνίδια και το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με τη διοίκηση της Ελληνικό ΜΕΤΡΟ. Όποτε οι έχοντες, δήθεν, την υποχρέωση της επίβλεψης του πολύπαθου έργου, συντονίζουν μια μικρή μερίδα υπεργολάβων να χρησιμοποιεί κάθε δυνατή πρόφαση ή ευκαιρία, ώστε να διακόπτει ή να καθυστερεί τις εργασίες, στην προσπάθεια να παραταθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η διάρκεια των χρυσοφόρων αρχαιολογικών εργασιών!

Μακάρι αυτές να… μην τελειώσουν ποτέ και ας μην αποκτήσει ποτέ ΜΕΤΡΟ η συμπρωτεύουσα… Την επόμενη φορά θα επανέλθουμε με ονόματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή