Ο Κασσελάκης, τώρα και «εκδικητής»

Μια νέα πλευρά του εαυτού του, εκείνη του «εκδικητή» παρουσιάζει σε μια ακόμα lifestyle «παράσταση» του, ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Κασσελάκης, τώρα και «εκδικητής»
2'

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ξενάγησε» το περιοδικό Down Town στο «ονειρεμένο» -κατά το περιοδικό- σπίτι του στη Νέα Υόρκη, κάνοντας για ακόμα μια φορά επίδειξη πλούτου προς τους Έλληνες πολίτες.

Αν και δηλώνει ότι διακατέχεται από μια «έμφυτη ενσυναίσθηση», για ακόμα μια φορά προχώρησε σε δηλώσεις αλαζονείας και αδιανόητης έπαρσης, μιλώντας για την επιτυχία και τον πλούτο του – τον οποίο ακόμα δεν έχει αποκαλύψει πως απέκτησε.

«Δεν είναι δυνατόν στα 35 μου να αγοράζω διαμέρισμα 1.8 εκατομμυρίων ευρώ και τρεις στους τέσσερις Έλληνες από 18 μέχρι 35 ετών να ζουν στο παιδικό τους δωμάτιο, παρότι πολλοί έχουν κάνει εξαιρετικές σπουδές και διαθέτουν προσόντα. Αυτά θέλω να αλλάξω. Όταν βλέπω δίπλα μου αδικημένους, εξοργισμένους, απογοητευμένους, πιεσμένους, αυτό με επηρεάζει βαθιά», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό που, όμως, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι πως δηλώνει ότι θέλει να «τσακίσει» το σύστημα, με δημοκρατικό τρόπο. Ένα σύστημα στο οποίο ανήκει πλήρως. Πήγε στα σχολεία του, έζησε από παιδί στους κύκλους του, με αυτούς ακόμα συναναστρέφεται κοινωνικά και συναντάει πολιτικά. Είναι να μη θέλει να το «τσακίσει»;

Βέβαια, βλέπει στον εαυτό του έναν «εκδικητή». «Δεν υπάρχει ομορφότερο αίσθημα από το να έρχεσαι εσύ για να αλλάξεις ένα σύστημα που αδίκησε τους γονείς σου», επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τα περί «παραδικαστικού συστήματος» που είχε πει στο βίντεο της υποψηφιότητας του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - για το οποίο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ήρθε για να εκδικηθεί, σημείωσε πως «ναι, αλλά όχι απέναντι σε πρόσωπα, απέναντι στην αδικία». Από εκεί και πέρα, άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση στην οποία βρήκε το κόμμα, ενώ εμφανίζεται σίγουρος ότι ο πρώην πρωθυπουργός, στα 49 του χρόνια δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες και πως αρκείται στη θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή