Κασσελάκης: Ο κατά φαντασίαν παντογνώστης που γεννήθηκε με νεύρα

Ο Στέφανος έχει το σύνδρομο του κατά φαντασίαν παντογνώστη που, αν τολμήσεις και τον αμφισβητήσεις, θα γίνει πυρ και μανία

Στέφανος Κασσελάκης
Αρχείου EUROKINISSI
2'

Ο Στέφανος έχει νεύρα...

Έχει νεύρα με τα «πετσωμένα» ΜΜΕ που τον λιβανίζουν κάθε μέρα και τον ακολουθούν με την κάμερα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το περιστατικό με την αποχώρησή του από το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού στη Ρόδο δεν είναι το μοναδικό.

Θυμίζω πως όταν τον ρώτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος για το Πόθεν Έσχες του είχε πει το θρυλικό: «Δεν είσαι λογιστής μου».

Ο Στέφανος δεν έχει μάθει να ακούει. Έχει μάθει μόνο να μιλάει και να μιλάει πολύ, χωρίς μέτρο και χωρίς παύσεις. Τούτο αποκαλείται αδολεσχία. Ακατάσχετη, υπερβολική σε μάκρος λογοδιάρροια, φλύαρη, απερίσκεπτη και κουραστική πολυλογία. Μιλάει για όλα χωρίς να ξέρει τίποτα. Και μιλάει γιατί ποτέ κανείς από το περιβάλλον του δεν φρόντισε να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα. Συνήθως αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μεγαλώσει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον...που όλοι σου χάιδευαν αυτιά και σου έλεγαν από 5 χρόνων ότι θα γίνεις πρωθυπουργός.

Ο Στέφανος έχει το σύνδρομο του κατά φαντασίαν παντογνώστη που, αν τολμήσεις και τον αμφισβητήσεις, θα γίνει πυρ και μανία. Αντιδρά με ιδιοσυγκρασία εφήβου αν και έχει πατήσει τα 36. Δεν το λες και φυσιολογικό. Ερωτήσεις δεν θέλει για τίποτα. Θέλει να του ανοίγεις την κάμερα ή το μικρόφωνο και να τα λέει μόνος του, χωρίς δημοσιογράφους, χωρίς παρουσιαστές.

Ο Κασσελάκης έχει πιστέψει ότι η είδηση είναι μόνο αυτός και όχι το κόμμα που εκπροσωπεί ή οι απόψεις του κόμματός του.

Η δυσκολία να καλύψει τα κενά του δεν είναι αποτέλεσμα αμάθειας, αλλά ημιμάθειας. Ο αμαθής θέλει να μάθει, ο Στέφανος όχι. Πιστεύει ότι κατέχει τη μοναδική αλήθεια, αλλά ταυτόχρονα την κρύβει σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή. Μας έχει πει τα πάντα για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και την ζωή του με τον Τάιλερ αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα για την περιουσία του.

Μια μόνιμη θολούρα για όλα... Το Πόθεν Έσχες όλο το καταθέτει και ακόμα περιμένουμε... Μας έχει πει όμως 40 φορές για το γάμο του, για τα έπιπλα του σπιτιού του και για τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει με τον Τάιλερ.

Ο επιτυχημένος αριστερός εφοπλιστής βρίσκεται σε μόνιμη άμυνα, σαν τη βασιλική κόμπρα. Ακόμα κι αν προσπαθήσεις να τον προσεγγίσεις θετικά θα τιναχτεί να σε δαγκώσει γιατί βρίσκεται σε διαρκή φόβο χαμηλής αυτοεκτίμησης. Κάνει πολύ θόρυβο γύρω του χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο θόρυβο. Μέλι μέλι κι από τηγανίτα τίποτα...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή