Ο… Osios Στέφανος και το πικρό ποτήρι του πόθεν έσχες που θα πιει μέχρι τέλους

Ο Στέφανος θα το ζήσει μέχρι τέλους. Πρακτικά όπως έστρωσε θα κοιμηθεί με το θέμα του Πόθεν Έσχες του ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο… Osios Στέφανος και το πικρό ποτήρι του πόθεν έσχες που θα πιει μέχρι τέλους
EUROKINISSI
3'

Μόνος του το άνοιξε και τώρα θα υποστεί τη βάσανο της κριτικής μέχρι την τελευταία ώρα της κάλπης. Παρά τα όσα τον συμβούλεψαν οι σύντροφοί του από την Κουμουνδούρου, ο Στέφανος ήθελε να κάνει τα δικά του και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου…

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στη συζήτηση που έχει ανοίξει επί των οικονομικών κομμάτων και πολιτικών αρχηγών, καλώντας τη Νέα Δημοκρατία να δώσει στη δημοσιότητα τους όρους ρύθμισης των δανείων της. Προσπαθεί δηλαδή επί ματαίω να μετατοπίσει το προσωπικό του πρόβλημα και να πάει τη συζήτηση στη ΝΔ πράγμα πολύ δύσκολο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απάντησε τονίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε με το μονοσέλιδο excel που παρουσίασε πως παραβίασε τη νομοθεσία, αφού συμμετείχε σε εταιρεία αλλοδαπής ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αφού «ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου, τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους», ενώ παράλληλα θεωρεί πως το κυβερνών κόμμα πρέπει να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των παραπάνω στοιχείων ώστε «να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δισ. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη», όπως είπε χαρακτηριστικά. Μόνο που η ΝΔ δεν άνοιξε κανέναν ασκό. Ο Κασσελάκης άνοιξε το θέμα και τώρα δεν μπορεί να το κλείσει…

Από τα όσα παρουσίασε χθες προκύπτει ότι ο Στέφανος, σε ηλικία 2 ετών κληρονόμησε ένα σπίτι από τους γονείς του στις Σπέτσες, ενώ την ίδια στιγμή η οικογένειά του έχει ανοικτούς λογαριασμούς με την Εφορία, τους οποίους ο ίδιος αποδίδει σε... παραδικαστικό κύκλωμα!

Σας έχω πει ότι ο Στέφανος είναι πονηρός, αλλά όχι και τόσο για να καλύψει τα ακάλυπτα…

Γιατί εμφανίζει εισόδημα 2 εκατομμύρια; Διότι δημοσιοποίησε την περιουσιακή του κατάσταση μέχρι το τέλος του 2023, χωρίς να περιλαμβάνεται η πολυτελής κατοικία που αγόρασε στο Κολωνάκι. Κάπως πρέπει να δικαιολογήσει την αγορά του σπιτιού που πήγε 2 εκατομμύρια… Αλλά και για όλα τα υπόλοιπα που έχει αποκτήσει, παρέλειψε να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στον τρόπο απόκτησης του περιουσιακού στοιχείου. Δηλαδή, το τίμημα αγοράς, τους αριθμούς συμβολαίων μεταβίβασης, τις δηλώσεις έναρξης λειτουργίας των επιχειρήσεων, τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κλπ.

Η εκδοχή του ότι αναμένει τα στοιχεία από την Αμερικανική Φορολογική Αστυνομία (IRS) είναι τουλάχιστον κωμική, καθώς τα δάνεια, οι καταθέσεις, τα συμβόλαια και όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα, εκτός από τις αρμόδιες αρχές, βρίσκονται πρωτίστως στην οικία κάθε φορολογούμενου.

Ο Κασσελάκης έκανε ένα ακόμα μοιραίο λάθος…

Στις 31 Δεκεμβρίου 2023 κατείχε εταιρεία στην αλλοδαπή, ενώ έως τα μέσα Δεκεμβρίου, δηλαδή με τη συμπλήρωση των 90 ημερών από την εκλογή του, όφειλε να μην έχει τίποτα στο όνομα του σε αλλοδαπή εταιρεία με έδρα το εξωτερικό! Όμως, το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι ο... Osios Stefanos, μέσω της OSIOS LLC, στην οποία συμμετείχε με εισφερόμενο ποσό 500.000 ευρώ, δάνεισε τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να πληρωθούν δώρα στους εργαζομένους!

Καταπληκτικό!

Δηλαδή, μια εταιρεία, η οποία έπρεπε να είχε μεταβιβαστεί ή να κλείσει στα μέσα Δεκεμβρίου, βρέθηκε να δανείζει κόμμα την τελευταία ημέρα του προηγούμενου έτους!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή