Γαία πυρί μιχθήτω στον ΣΥΡΙΖΑ - Αμφισβητούν τους θεσμούς της Βουλής

Όλοι εναντίον όλων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου ότι υπήρξαν συναλλαγές βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ για να βγει λάδι το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Γαία πυρί μιχθήτω στον ΣΥΡΙΖΑ - Αμφισβητούν τους θεσμούς της Βουλής
1'

Το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Οικονόμου, έβαλε στο κάδρο τους Γιώργο Βαρεμένο, Τασία Χριστοδουλοπούλου και Νίκο Βούτση προκαλώντας σεισμό πολλών Ρίχτερ, ενώ μέχρι τώρα ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη δεν φαίνεται να καταδικάζει τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Οικονόμου.

Είναι προφανές ότι στην Κουμουνδούρου έχουν αποφασίσει να βάλουν φωτιά στα τόπια και να αμφισβητήσουν τα πάντα, ακόμα και τους θεσμούς της Βουλής και τις επιτροπές, αδιαφορώντας αν κάτι τέτοιο οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς και διαβάλει συνολικά το πολιτικό σύστημα και τη Δημοκρατία μας.

Το κόμμα του Κασσελάκη γυρίζει πάλι στις... πλατείες, σε πρακτικές «να καεί το μπ@@λο η Βουλή» και σε ανυπόστατες καταγγελίες «τα παίρνουν όλοι».

Δεν διστάζουν να εκθέσουν με τα όσα λένε ακόμα και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αφού ακόμα και ο ξάδερφός του Γιώργος Τσίπρας έλεγε σήμερα το πρωί στο Μέγκα ότι «επί Αλέξη δεν έγιναν όλα σωστά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν ορρωδεί προ ουδενός. Δεν έχει καμία ηθική υπόσταση, κανένα φραγμό παρά μόνο τον τακτικισμό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Είναι προφανές ότι επιθυμούν να δημιουργήσουν συνθήκες πολιτικής εκτροπής και αποσταθεροποίησης με οποιοδήποτε κόστος ακόμα και αν χρειαστεί να πουλήσουν πρώην συντρόφους τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα