Πολλοί δελφίνοι για ένα μικρό κόμμα

Συνωστίζονται ποιος θα πρωτοθέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Πολλοί δελφίνοι για ένα μικρό κόμμα
1'

Στο ΠΑΣΟΚ επικρατούν συνθήκες ακραίου καύσωνα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης αμφισβητείται πλέον ευθέως με ομοβροντία δηλώσεων που στην ουσία του λένε «Νίκο φύγε, δεν μπορείς».

Για να ξέρετε ο Νίκος δεν θα φύγει. Θα ξαναβάλει υποψηφιότητα απέναντι σε όλους όσοι κατέλθουν. Απλά προσώρας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να απομακρύνει χρονικά τις εξελίξεις όσο μπορεί. Πάντως άσχετα με τα λάθη που έχει κάνει ο Ανδρουλάκης και την αδυναμία του να σηκώσει το ΠΑΣΟΚ και να το μετατρέψει σε αξιωματική αντιπολίτευση, το καταπληκτικό με το ΠΑΣΟΚ είναι ότι όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνουν πρόεδροι!

Συνωστίζονται ποιος θα πρωτοθέσει υποψηφιότητα. Μέχρι τώρα μετράω τουλάχιστον 5 με 6 άτομα. Μεταξύ αυτών, λογίζονται κατά πολλούς οι βουλευτές του κόμματος Παύλος Γερουλάνος και Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Μιχάλης Κατρίνης, ίσως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Και προσέξτε, όλοι πιστεύουν ότι έχουν τεράστιο γκελ στην κοινωνία και ότι μπορούν να γίνουν, ας πούμε, πρωθυπουργοί. Ο καθένας πιστεύει για τον εαυτό του ότι ο κόσμος θα τον σηκώσει στα χέρια και το ΠΑΣΟΚ θα απογειωθεί! Αυτοί δηλαδή είναι χειρότεροι κι από τον Κασσελάκη… Έχουν τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους που νομίζουν ότι είναι λαοφιλείς. Τα ίδια βέβαια πίστευε και ο Ανδρουλάκης όταν ανέλαβε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μετά έκατσε στο ταβάνι του 12%...

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή