Το προσκλητήριο της επόμενης Δευτέρας με Σαμαρά - Καραμανλή

Το κλίμα στη ΝΔ μπορεί να μην είναι πολεμικό, όμως στο Πολεμικό Μουσείο την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουλίου δεν θα είναι... εορταστικό...
Το προσκλητήριο της επόμενης Δευτέρας με Σαμαρά - Καραμανλή
1'

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» (εκδόσεις Λιβάνη) αναμένεται να ασκήσουν σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και στην πορεία που έχει πάρει η ΝΔ.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Ο συγγραφέας του βιβλίου έχει στείλει προσκλήσεις στους βουλευτές όλων των κομμάτων εκτός από τους Σπαρτιάτες. Το ενδιαφέρον επιπλέον επικεντρώνεται στο πόσοι και ποιοι θα ανταποκριθούν από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και από τα κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της, όπως η Ελληνική Λύση, η Νίκη και η Φωνή Λογικής.

Επίσης, ο κ. Κοττάκης έχει προσκαλέσει στην εκδήλωση και εξέχουσες προσωπικότητες του δημόσιου βίου, πρώην πρωθυπουργούς όπως ο Αλέξης Τσίπρας κ.α.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι στην Πειραιώς έχουν πάρει μπλοκάκι και θα μετρήσουν παρουσίες στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Ποιος πήγε; Γιατί πήγε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε καλοκαιριάτικα.

Το πολιτικό θερμόμετρο θα έχει ενδείξεις καύσωνα και για τη ΝΔ, όχι μόνο για το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή