Μαρτυράει χωρίς… ξύλο ο Κασσελάκης

Δεν ξέρω αν έχει συμβούλους ή κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι, αλλά οι καταγγελίες του περί μαύρου χρήματος στον ΣΥΡΙΖΑ γίνονται όλο και χειρότερες
1'

Χθες ο καραβοκύρης βγήκε στον Alpha κι αντί να μαζέψει τις αοριστολογίες περί μαύρου χρήματος στον ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε μούσκεμα. Είπε ότι διάφοροι πρόθυμοι του πρότειναν να πάρει μαύρο χρήμα για να σώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας μια εικόνα ότι έτσι γίνεται στην Ελλάδα!

Καταπληκτικός τύπος. Είπε βέβαια ότι δεν του πήγαν σακούλες, αλλά πέταξε όμως το μπαλάκι στον προηγούμενο οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ και άρα στον Αλέξη Τσίπρα!

Ερωτηθείς για το αν ο «προηγούμενος» ΣΥΡΙΖΑ είχε μαύρα χρήματα δεν απάντησε ξεκάθαρα, αφήνοντας υπονοούμενα για την προηγούμενη διοίκηση:
«Από ό,τι γνωρίζω δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα αλλά πρέπει να μιλήσετε στον προηγούμενο γενικό οικονομικό διευθυντή», ανέφερε μιλώντας στον Alpha.

Θα μου πείτε είναι τόσο αφελής; Όχι προφανώς. Καθόλου αφελής. Άλλο αφελής, άλλο πονηρός. Ξέρει πολύ καλά τι λέει και πώς το λέει με αυτή τη δήθεν παιδική αθωότητα…
Αυτό που δεν μας λέει είναι «ποια συμφέροντα ή ποιοι συνεργάτες του του πρότειναν να πάρει μαύρο χρήμα και από πού για να ξελασπώσει το κόμμα του;».
Στέφανε , για την ταμπακιέρα πες μας κι άσε τα γύρω – γύρω…