Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ «καίνε» τον Κασσελάκη: Δεν θα μιλήσει στη ΔΕΘ – Αποστάσεις Ραγκούση

Το τελευταίο εικοσαήμερο ακούμε διαρκώς για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ «καίνε» τον Κασσελάκη: Δεν θα μιλήσει στη ΔΕΘ – Αποστάσεις Ραγκούση
INTIME NEWS
1'

Δέκα ολόκληροι μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, μόλις το τελευταίο εικοσαήμερο ακούμε διαρκώς για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Γεγονός που οδηγεί εύλογα στο συμπέρασμα ότι ο πολυδιαφημισμένος manager με την εμπειρία στην Goldman Sachs είτε δεν είδε το «παγόβουνο» που βρισκόταν μπροστά του είτε το αγνόησε.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε μια πρωτοφανή - για τα δεδομένα κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης - απόφαση, καθώς ανακοίνωσε στην Πολιτική Γραμματεία ότι δεν πρόκειται να μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ και πως θα αρκεστεί μόνο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Για αυτή την απόφαση επικαλέστηκε τα οικονομικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα έξοδα της ομιλίας στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο βαραίνουν το κόμμα, αφήνοντας άφωνα τα κορυφαία στελέχη που τον παρακολουθούσαν χωρίς να καταλαβαίνουν το σκεπτικό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ραγκούσης στάθηκε απέναντι στην ευκολία με την οποία ο αρχηγός του μοιράζει υποσχέσεις προς κάθε κατεύθυνση. «Δεν έχετε και δεν θα έχετε τη σύμφωνη γνώμη μου για το συνολικό πακέτο των δημοσιονομικών εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ και του Κασσελάκη», είπε το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας.

Φαίνεται πως θεωρεί υπερβολές τόσο τα όσα αναφέρονται στο πρώιμο πρόγραμμα του προέδρου, όσο και στα όσα υπόσχεται προφορικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή