Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η χαρά της ξεφτίλας

Η τελετή έναρξης στο Παρίσι δεν άξιζε στην Ιστορία των Αγώνων ούτε στο Ολυμπιακό ιδεώδες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η χαρά της ξεφτίλας
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved
2'

Αυτό που παρακολουθήσαμε στη Γαλλία ήταν στην καλύτερη των περιπτώσεων μια άθλια καρικατούρα της Eurovision ή κάτι παρόμοιο με τα Pride που διοργανώνουν οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες.

Το κακόγουστο σόου που έστησαν οι Γάλλοι και το ονόμασαν τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα φιάσκο, μια αποτυχία μεγατόνων, συνοδευόμενη από απογοητευτική τηλεοπτική μετάδοση η οποία ξεπέρασε κάθε όριο κιτσαρίας επιβάλλοντας σε παγκόσμια μετάδοση την πιο χυδαία εκδοχή της woke υποκουλτούρας. Η εμφάνιση και το τραγούδι του… μπλε «θεού Διονύσου» και της παρέας του, σε ένα τραπέζι με τρανς άτομα χλεύαζε τον Μυστικό Δείπνο και τον Χριστιανισμό. Η Γαλλία του Μακρόν λοιπόν θεώρησε καλή ιδέα να χλευάσει τον χριστιανικό κόσμο με Drag Queens που παρωδούσαν τον Μυστικό Δείπνο.

Δυστυχώς, κατάφερε να μετατρέψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε woke πληρωμένο τσίρκο. Κατάντια.

Ακόμα και η Daily Mail είδε το εγχείρημα των Γάλλων ως ένα «ξεπλυμένο σόου στον Σηκουάνα» από το οποίο απέμεινε ένα «γυμνό στρουμφάκι» που παρίστανε τον θεό Διόνυσο και μια σημαία κρεμασμένη ανάποδα.

Ο A’ λαμπαδηδρόμος στοιχειό της Τελετής Έναρξης Ολυμπιακών ήταν ένας σκοτεινός dark χαρακτήρας δολοφόνος βγαλμένος από το βιντεοπαιχνίδι Assassin’s Creed...Από Πόλη του Φωτός Πόλη του Σκότους. Μιλάμε για μαύρη θανατίλα του Μεσαίωνα.

Xριστιανοφοβία, παρωδία, διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου μια παχύσαρκη γυναίκα με φωτοστέφανο σαν Ιησούς να περιβάλλεται με drag queens ως Αποστόλους και τρανς-γυναίκες με γένια. Μετέτρεψαν σε Βακχικό συμπόσιο το Μυστικό Δείπνο ..Οι drag queens Nicky Doll, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «Drag Race France», ο Piche καλλιτέχνης και η Paloma, ηθοποιός και νικήτρια της πρώτης σεζόν του «Drag Race France», συμμετείχαν σε ένα τραπέζι που σχεδίασε ο σκηνοθέτης Thomas. Joly. Αυτός ο πίνακας, με τίτλο «Γιορτή», ανασκεύασε προκλητικά τον Μυστικό Δείπνο.

Ο ιππότης λαμπηδοδρόμος ο τελευταίος που εμφανίστηκε ως ιππότης με εσάρπα σημαία Ολυμπιακών Αγώνων είναι ο Darth Vader πρωταγωνιστής στον Πόλεμο των Άστρων.... Ένας μαύρος καβαλάρης του θανάτου για μια τελετή που υποτίθεται προωθεί την ειρήνη και την ευημερία. Με Darth Vader και Πόλεμο των Άστρων Ιππότη της Αποκάλυψης έκλεισε η Μαύρη Τελετή. Πιο κάτω δεν υπάρχει...

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή