Δεν σέβονται ούτε τα παιδιά

Η… τρελοπαρέα του Στέφανου, του Τάιλερ, του Ντούντα, του Μπούση και της Φάρλι διαφημίζουν - χωρίς αιδώ – την ομόφυλη μορφή οικογένειας

Δεν σέβονται ούτε τα παιδιά
1'

Περιχαρής, ο Στέφανος και η παρέα του διαφημίζουν την διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας εργαλειοποιώντας ανήλικα παιδιά.

Ο Μπούσης και ο Ντούντας είναι αυτοί που είχαν επιλέξει να βαφτίσουν προ διετίας τα δύο παιδιά τους σε εκκλησία της Βουλιαγμένης, χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ.κ. Ελπιδοφόρου, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Σε τι καιρούς έχουμε φτάσει; Γιατί άραγε πρέπει να δούμε αυτή την φωτογραφία; Εκτός από την ικανοποίηση του «Εγώ» όσων βρίσκονται στην φωτογραφία, σε τι αποσκοπεί αυτό το στιγμιότυπο; Για ποιο λόγο επιδεικνύουν την προσωπική τους ζωή ως κάτι ιδανικό;

Μόνο οργή προκαλεί η ακραία προπαγάνδα και θλίψη γι΄ αυτά τα αγγελούδια που δεν φταίνε σε κάτι και τα οποία εργαλειοποιούνται άθελά τους σε αυτό το παιχνίδι των Κασσελάκηδων… Τα εκθέτουν με καμάρι χωρίς να ντρέπονται καθόλου.
Κάποιος πρέπει να πει επιτέλους σε αυτούς τους τύπους ότι το γεγονός πως αποδεχόμαστε την διαφορετικότητά τους δε σημαίνει ότι τους δίνει το δικαίωμα να απαξιώνουν τα πάντα!

Την ώρα που αρκετοί στην Ελλάδα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν όρθια την ελληνική οικογένεια και την ελληνική κοινωνία κάποιοι άλλοι για λίγα κλικ ανεβάζουν αυτές τις ντροπιαστικές φωτογραφίες της προπαγάνδας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή