Κασσελάκης – Ανδρουλάκης: Τηλεφώνησέ μου ίσως νιώθω έτσι και ‘γω

Το τραγουδάκι του αείμνηστου Βασίλη Καρρά ταιριάζει γάντι για Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Κασσελάκης – Ανδρουλάκης: Τηλεφώνησέ μου ίσως νιώθω έτσι και ‘γω
Eurokinissi
1'

Στα «βράχια» έπεσε για ακόμη μια φορά η απόπειρα δημιουργίας ενός κοινού μετώπου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, καθώς η καχυποψία που κυριαρχεί και στις δυο πλευρές δεν επιτρέπει μεγάλα πολιτικά βήματα.

Η διαρροή της πληροφορίας, για επικείμενη επικοινωνία Κασσελάκη - Ανδρουλάκη, για να βρεθεί κοινός τόπος ώστε να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση και να υπάρξει άμεση σύγκλιση της επιτροπής Θεσμών, έκαψε τον όλο σχεδιασμό.

Στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπετε είναι μαρτυριάρηδες. Κασσελάκης και Ανδρουλάκης επικοινώνησαν τηλεφωνικά δυο φορές για να βρουν υποτίθεται ένα κοινό κοινοβουλευτικό βηματισμό και μετά οι Συριζαίοι άρχισαν τις… διαρροές.

Στη Χαριλάου Τρικούπη, τα παλληκάρια είναι πυρ και μανία με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Ο λόγος για τη διαρροή που έσπευσαν να κάνουν ότι επίκειται κοινό μέτωπο με το ΠΑΣΟΚ για να πιέσουν να γίνει σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών. Είχε προηγηθεί ένα τετ α τετ Φάμελλου - Ανδρουλάκη στη Βουλή. Τις πιθανότητες εξεύρεσης κοινού τόπου τις είχαν αναλάβει άτομα του στενού περιβάλλοντος των δύο προέδρων. Όπως αποδείχτηκε όμως, δεν είχαν σφραγίσει τα στεγανά τους. Και κάποιοι καλοθελητές μίλησαν και το έκαψαν το σενάριο.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά με αυτούς δεν θα πλήξουμε ποτέ. Μας προσφέρουν ψυχαγωγία…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή