Τσε Γκεβάρα και Παναθηναϊκός - Αμετακίνητος ο Τσίπρας

Ο Τσίπρας τουλάχιστον δεν αλλάζει στρατόπεδα. Παραμένει σταθερός στις πεποιθήσεις του, ακόμη και τώρα που διάλεξε τον δύσκολο δρόμο της ερήμου. Κι όταν λέμε αμετακίνητος εννοούμε ότι ακόμα θαυμάζει τον Τσε Γκεβάρα και την ομάδα του τον Παναθηναϊκό.
1'

Για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε στην Τήλο ο Αλέξης Τσίπρας τις προηγούμενες ημέρες, με την σύντροφό του, την Μπέττυ.

Ο άνθρωπος δεν έκανε κανένα TikTok ούτε φώναξε τις κάμερες να τον αποθεώσουν... Το αντίθετο. Προσπάθησε μάλιστα, να περάσει απαρατήρητος, αλλά δεν τα πολυκατάφερε. Μάλιστα πήγε σε ένα εστιατόριο με εξαιρετική τοπική κουζίνα και απίθανα λαδερά – τα οποία τίμησε δεόντως – αιφνιδιάστηκε ευχάριστα. Την ώρα που τελείωνε το γεύμα, τον πλησίασε ο σερβιτόρος, ο οποίος δεν έκρυψε ότι είναι οπαδός του. Αλλά δεν ήταν αυτός ο αιφνιδιασμός. Ο σερβιτόρος του έκανε δύο ερωτήσεις και στη συνέχεια δύο αποκαλύψεις.

Όπως έγραψε topontiki.gr, ο σερβιτόρος ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα – ρητορικά όπως αποδείχθηκε – πώς λένε τον μικρό του γιο. «Ερνέστο» του απάντησε ο Αλέξης και τότε ο σερβιτόρος σήκωσε το μανίκι φανερώνοντας το μπράτσο στο οποίο είχε τατουάζ τον… Τσε Γκεβάρα!

Αλλά είχε και συνέχεια: «Είσαι παναθηναϊκός πρόεδρε έτσι;» τον ξαναρώτησε με φανερή διάθεση να τον κάνει να χαρεί. Μόλις πήρε την καταφατική απάντηση, τού έδειξε και το άλλο μπράτσο στο οποίο είχε τατουάζ το… «τριφύλλι»! Περιττό να σας πω ότι ο Τσίπρας έσκασε στα γέλια και έφτιαξε και η διάθεσή του.

Σχετικές ειδήσεις