Αν σας πληρώσει ο Κασσελάκης σφυρίξτε μου κλέφτικα

Ο κυνισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη ξεπερνά κάθε όριο απανθρωπιάς
1'

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στα κομματικά media του ΣΥΡΙΖΑ είναι «επί ξύλου κρεμάμενοι», απλήρωτοι και δίχως αύριο, ο ίδιος φωτογραφίζεται με τον σύζυγό του και το σκυλάκι του απολαμβάνοντας ανέμελος τις διακοπές του.

Γλεντάει σαν να μην υπάρχει αύριο... Σαν να μην τρέχει... κάστανο όπως βλέπετε και από την σχετική φωτογραφία του περιοδικού ΟΚ.

Στα... παπάκια του αν οι άνθρωποι έχουν να φάνε και πώς θα ζήσουν τις οικογένειές τους. Ο Στέφανος ζει τον έρωτά του και κάνει ντόλτσε βίτα στα νησιά.

Οι εργαζόμενοι κάνουν απεργίες, στέλνουν επιστολές, παίρνουν τηλέφωνα αλλά δεν βρίσκουν κανέναν. Μόνο κλειστά τηλέφωνα.

Τους είχαν πει ότι έχουν πλάνο βιωσιμότητας για να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας. Κολοκύθια τούμπανα. Κανένα πλάνο δεν έχουν.

Ο άλλος τώρα καίγεται να κάνει γλέντι και γάμο στα Χανιά στο τέλος Αυγούστου. Σιγά να μην τον ενδιαφέρει αν οι εργαζόμενοι έχουν να φάνε!

Ο Κασσελάκης είναι ζαμάν φου κι απάνω τούρλα, σύντροφοι. Επιδεικτικά σας στέλνει τις φωτογραφίες του από τη Μύκονο για να σας λιώσει την ψυχολογία και να σας συντρίψει την αξιοπρέπεια.

Αυτός περιμένει να κουραστούν και να παραιτηθούν όλοι των δικαιωμάτων τους για να μην πληρώσει αποζημιώσεις. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Λυπάμαι που το λέω, αλλά αν σας πληρώσει, εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη. Νέτα σκέτα...

Σχετικές ειδήσεις