Κασσελάκης: Ο άνθρωπος που έγινε διάσημος μόνο για λάθος λόγους

Από την ημέρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ψάχνω να βρω έστω μια στιγμή που να απασχόλησε και να συντάραξε την πολιτική ζωή του τόπου. Μάταια...

Κασσελάκης: Ο άνθρωπος που έγινε διάσημος μόνο για λάθος λόγους
1'

Από τον Σεπτέμβριο του 2023 που ο Κασσελάκης ψηφίστηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και θα συνέτριβε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διαπιστώνω ότι όχι μόνο δεν μπορεί να τον κερδίσει, αλλά δεν έχει κάνει ούτε μια ουσιαστική πολιτική παρέμβαση που να προκαλέσει όπως λέμε «σεισμό» στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο άνθρωπος απασχολεί την επικαιρότητα μόνο για λάθος λόγους! Πότε για τον γάμο του με τον Τάιλερ, πότε για τις βέρες τους ή για τα σπίτια και τις βίλες τους.

Παίζει σε όλα τα κανάλια μόνο για την περιουσία του - κινητή και ακίνητη - για τις εξωχώριες εταιρείες του, για τα αστακοκάραβα, το Πόθεν Έσχες του και την πισίνα του.

Τον βγάζουν live ψυχαγωγικές εκπομπές για μας πει για τα τριήμερά του και τις διακοπές του, αλλά και για την γκέι ατζέντα που κουβαλάει μαζί του από την Αμερική.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ο ίδιος συντηρεί αυτές τις συζητήσεις και αρνείται να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Μιλάει μόνο για ζητήματα της προσωπικής του ζωής και όχι για αυτά που απασχολούν τους Έλληνες.

Ο άνθρωπος λοιπόν δεν ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει καριέρα ως πολιτικός. Ήρθε για να γίνει σταρ. Κάτι σαν σταρ του σινεμά...

Το χειρότερο όλων είναι ότι είναι επιπέδου Μπόλιγουντ, ούτε καν για το Χόλιγουντ...

Ακόμα και για σταρ να ήρθε, δεν κάνει το παιδί!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή