Δώστε κάτι να παντρευτεί ο Στέφανος, μην είστε τσιγκούνηδες

Αφού πρώτα έκανε την προσωπική και την σεξουαλική του ζωή βούκινο, ο Κασσελάκης είναι έξαλλος που τον πήραν στο... ψιλό με τη λίστα γάμου.
2'

Ο Στέφανος έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Αφού πρώτα ο ίδιος διαφήμιζε την προσωπική του σχέση με τον Τάιλερ, τον γάμο τους και τα δαχτυλίδια τους, τώρα έχει πρόβλημα με την κριτική που δέχεται και πίσω από όλα βλέπει λέει τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Έλα Χριστέ κι Απόστολε. Καταρχάς η ΝΔ έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Ολόκληρο νομοσχέδιο πέρασε - κόντρα σε όλους και σε όλα - για να παντρευτεί ο Στέφανος τον αγαπημένο του... Ο δε Κασσελάκης, από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα διαφήμιζε μόνο την γκέι ατζέντα που είχε στις αποσκευές του. Από το πρωί μέχρι το βράδυ έβγαινε σε όλα τα κανάλια και μας έλεγε για τον έρωτά του με τον Τάιλερ. Πώς τον γνώρισε, πώς τον σύστησε στους γονείς του, ποιος από τους δυο μαγειρεύει, ποιος κάνει τις δουλειές του σπιτιου, πώς ονειρεύνται τον γάμο τους και διάφορες άλλες άχρηστες και γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Αφού λοιπόν έβγαλε στο... μεϊντάνι όλη του την προσωπική και την ερωτική ζωή με το νοσηλευτή τώρα τον πειράζουν τα σχόλια και η κριτική και βλέπει ομοφοβία. Για το honeymoon fund μας είπε ότι είναι συνηθισμένη πρακτική στο Αμέρικα... Ο άνθρωπος θέλει να κάνει ένα κομπόδεμα για τις δύσκολες μέρες. Γούστο του και καπέλο του, αλλά μην μας δουλεύει κιόλας.

Ρε Στέφανε δεν είμαστε τίποτα παιδάκια της καλούμπας εδώ στην Ελλάδα να μας λες αστειάκια να περνάει η ώρα. Αυτά πες τα στους γιάνκηδες από το Μαϊάμι να σπάτε πλάκα μεταξύ σας. Εδώ στην Ελλάδα πρέπει να τα λες ντρέτα: Παιδιά θέλω να παντρευτώ τζάμπα. Όμορφα κι ωραία.