Κασσελάκης σε ρόλο διευθυντή σύνταξης - «Να παίξετε την πρόταση για την Πολιτική Προστασία»

Μπορεί οι εργαζόμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ και τα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης να παραμένουν απλήρωτοι, χωρίς καν να τους έχει καταβληθεί εν μέσω καλοκαιριού ούτε το επίδομα αδείας, όμως ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να κάνει υποδείξεις στους δημοσιογράφους του «αστικού Τύπου» για το ποια θέματα θα προβάλουν στα Μέσα που εργάζονται.
1'

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στα γραφεία της Κουμουνδούρου, πλησίασε τους απεργούς εργαζόμενους της «Αυγής» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και τους είπε ότι κάποια στιγμή μέσα στη μέρα, θα τους καλέσει να συζητήσουν, χωρίς να προσδιορίσει το πότε ακριβώς.

Στη συνέχεια, αφού μπήκε στο κτήριο, επέστρεψε στο απέναντι πεζοδρόμιο, κάνοντας υποδείξεις προς τους δημοσιογράφους. Ενοχλημένος, προφανώς, από την αλληλεγγύη που δείχνουν οι διαπιστευμένοι πολιτικοί συντάκτες στους απλήρωτους και υπό απόλυση συναδέλφους των ΜΜΕ του κόμματος, απαίτησε την προβολή της πρότασης που κατέθεσε σήμερα για την πυροπροστασία.

«Να κάνετε το δημοσιογραφικό σας λειτούργημα», είπε μπροστά στις κάμερες, διεκδικώντας ρόλο διευθυντή σύνταξης στα Μέσα Ενημέρωσης.

Όλα αυτά, μπροστά στους συναδέλφους μας της «Αυγής» και του «Κόκκινου», που βρίσκονται επί ξύλου κρεμάμενοι. Είναι σαφές ότι η εικόνα των απλήρωτων εργαζόμενων στα κομματικά ΜΜΕ, προκαλεί ζημιά στο προφίλ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που μοιάζει περισσότερο με έναν μάνατζερ, πάρα με αρχηγό πολιτικού κόμματος και δη της Αριστεράς.