Ο Mr «θέλω να γίνω πρωθυπουργός» τρέμει τον Τσίπρα

Ο αστακοκαραβοκύρης από το Μαϊάμι που μεγάλωσε για να γίνει πρωθυπουργός, αποδείχθηκε η μεγαλύτερη φούσκα της Μεταπολίτευσης.
1'

Τελικά ο Κασσελάκης αποδείχθηκε ότι όχι μόνο δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά δεν μπορεί καν να κοντράρει ούτε τον Παύλο Πολάκη ή τον Σωκράτη Φάμελλο. Αφήστε που το μεγαλύτερο του πρόβλημα δεν είναι ο Μητσοτάκης αλλά ο Τσίπρας!

Το παιδί έχει φοβερά συμπλέγματα και σύνδρομα κατωτερότητας έναντι του πρώην πρωθυπουργού που δεν μπορεί ούτε να τα κρύψει. Να κρατήσει έστω τα προσχήματα και να δείξει μια κάποια ανωτερότητα. Ούτε αυτό.

Βλέπει εφιάλτες με τον Τσίπρα και έφτασε στο σημείο να βάλει και την οικογένειά του (τον αδερφό του Στέλιο) να κατηγορούν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για μαύρο χρήμα και ιστορίες για αγρίους χωρίς να προσκομίζουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Προφανώς ο αμούστακος εφοπλιστής περιμένει να πέσει στην παγίδα ο Τσίπρας και να τον κάνει βασικό του αντίπαλο μήπως και κερδίσει κάποιο πολιτικό πόντο. Μόνο που ο Τσίπρας, παρά τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν είναι πολύ έμπειρος πλέον για να «τσιμπήσει» και να κάνει... μάγκα τον περιφερόμενο influencer.

Ο Τσίπρας εδώ που βρίσκεται δεν έχει ανάγκη να απαντάει. Αν θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει χωρίς να δώσει λογαριασμό. Έχει κριθεί από το λαό άλλες φορές θετικά κι άλλες αρνητικά και δεν περιμένει να τον κρίνει ο κάθε ουρανοκατέβατος.