«Πατερίτσα» Δουδωνή σε Κασσελάκη με επίθεση σε Ραγκούση

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ευνοούσε πρώτα και κύρια τους αντιπάλους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς η Κουμουνδούρου απαξιώνονταν μέρα με τη μέρα.

«Πατερίτσα» Δουδωνή σε Κασσελάκη με επίθεση σε Ραγκούση
2'

Φαίνεται, λοιπόν, ότι σε κάποιους -και ιδίως στη Χαριλάου Τρικούπη- δεν άρεσε πολύ η «έξωση» Κασσελάκη από τον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ. Από φόβο μήπως ανακάμψει ο τελευταίος. Δεν μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς η επίθεση που εξαπέλυσε η επίθεση του Παναγιώτη Δουδωνή, στον Γιάννη Ραγκούση.

«Αν ο κ. Ραγκούσης ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, πλανάται πλάνην οικτράν», σημείωσε στα «Παραπολιτικά 90,1», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος της επίθεσης, ήταν η «συγνώμη» προς τους ψηφοφόρους του πάλαι ποτέ κραταιού κινήματος, που ζήτησε ο Γιάννης Ραγκούσης, για την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ΠΑΣΟΚ, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από μερικές ημέρες, με αφορμή την εκδήλωση από τα 50 χρόνια της ίδρυσης του. «Και αυτός ο κάποιος δεν μπορεί να είναι η παρέλαση σημιτικής διαπλοκής που είδαμε στο Ζάππειο στην εκδήλωση για την 3η του Σεπτέμβρη», είπε στην Κεντρική Επιτροπή, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Γιάννης Ραγκούσης, στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως δεν μπορεί να υβρίζει τα 50στα γενέθλια ενός ιστορικού κόμματος, συμπληρώνοντας πως «προσωπικά νιώθω την ανάγκη και μέσα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να ζητήσω συγγνώμη από τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ». Πάντως, από την ίδια ραδιοφωνική συχνότητα, ο πρώην υπουργός απάντησε στον νεαρό βουλευτή της Χαριλάου Τρικούπη.

«Εγώ είμαι και παραμένω στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όλη μου η έννοια είναι για το αν θα ανταποκριθούμε όλοι στην απαίτηση των προοδευτικών ψηφοφόρων, 70% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, 80% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ μας ζητούν να πάρουμε κοινές πρωτοβουλίες, για να υπάρξει απέναντι στην κυβέρνηση μια ισχυρή πολιτική δύναμη», είπε ο Γ.Ραγκούσης στο «Παραπολιτικά 90,1».

Όπως και να το κάνουμε, προκαλεί εντύπωση ότι ο κ.Δουδωνής «σιώπησε» για τα λεγόμενα Κασσελάκη, αλλά απάντησε -και μάλιστα με αυτό τον τρόπο- στον άνθρωπο που το υπερασπίστηκε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή